Αγγέλου : «Hταν μια κακή μέρα»

Δίκαιη χαρακτήρισε την επικράτηση της Ελευσίνας επί του ΑΡΗ ο προπονητής της ομάδας κ.Βαγγέλης Αγγέλου ενώ δεν έφερε ως καμοία δικαιολογία την απώλεια του Βεζένκοφ αλλά και τον τραυματισμό του Γκίκα.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 

«Η Ελευσίνα κέρδισε απολύτως δίκαια το παιχνίδι, είχε απο την αρχή μια αποφασιστικότητα και ανέδειξε την δική μας ολιγωρία ιδιαίτερα στην αρχή. Αυτό που μπορούμε να πούμε για εμάς είναι οτι ήταν μια κακή μέρα και όταν πιέζεσαι απο διάφορες παραμέτρους αντιδράς ενστικτωδώς και το ένστικτό μας σήμερα πήρε και λάθος αποφάσεις σε επίθεση και άμυνα.
Δεν έχω να πώ πολλά για αυτό το παιχνίδι μπορεί να το δεί κάποιος απο μια πλευρά ότι με τον τραυματισμό του Γκίκα και την απώλεια του Βεζένκοφ αλλά νομίζω πως αυτά συμβαίνουν και πρέπει να είσαι έτοιμος να τα αντιμετωπίσεις επαγγελματικά.
Μια πολύ σημαντική παράμετρος του παιχνιδιού ήταν η άμυνα με αλλαγές που εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά και με το βάρος του πρέπει και του θέλω χάσαμε βολές και ελεύθερα σούτ και γενικά όλα τα στραβά και τα ανάποδα πέσανε στο σημερινό παιχνίδι. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε. Με ενημέρωσαν ότι ο Γκίκας έχει υποστεί κάταγμα και θα είναι για τέσσερις με πέντε εβδομάδες εκτός».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger