Αγγέλου : «Αυτή η νύχτα είναι του ΑΡΗ»

Στο τελευταίο του παιχνίδι στο πάγκο του ΑΡΗ ο κ.Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη πρόκριση επί του Πανιωνίου και την επιστροφή της ομάδας σε έναν τελικό μετά από 9 χρόνια, τόνισε ότι η βραδιά είναι αποκλειστικά για τους «κίτρινους» ενώ δε σχολίασε απολύτως τίποτα για την επόμενη μέρα και την αποχώρηση του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

«Η μπασκετική ανάλυση μπροστά στην διάθεση από το σπρώξιμο του κόσμου πάει στράφι. Ήταν μια βραδιά ονειρική για μας.
Περιμέναμε αυτή την εμφάνιση. Αυτά τα παιδιά μπορούν να χαρίσουν στον κόσμο του ΑΡΗ πολλές και μεγάλες χαρές.
Περάσαμε και περνάμε πολλά σαν σύλλογος. Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στους παίκτες, στους συνεργάτες γιατί ήταν δύσκολες αυτές οι τελευταίες 15 μέρες και κυρίως μετά την ήττα στην Ελευσίνα όπου πήγαν όλα στραβά.

Σήμερα πήγαν όλα καλά. Η ομάδα έδωσε μια παράσταση στον κόσμο και ιστορικά το πέρασμα στον τελικό θα μείνει. Αξίζει να μνημονευθεί αυτή η επιτυχία.
Το περιμέναμε όπως ήρθε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μια δυνατή άμυνα, την άμυνα που παίζει ο Πανιώνιος.
Είχαμε μεγάλη ομαδικότητα, πολύ μεγάλη συγκέντρωση. Βέβαια δεν περίμενα αυτή την μεγάλη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Ο προπονητής είναι αυτός που διαψεύδεται από τους παίκτες. Σήμερα οι παίκτες με διαψεύσανε.
Ο Αρβανίτης κρατάει το καράβι καλά. Ακούει περισσότερα από μένα. Περάσαμε μαζί την διαχείριση αυτής της κατάστασης και όπως αποδείχθηκε τα καταφέραμε. Πρέπει να χαρούμε απόψε και από αύριο θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα θέματα.
Δεν θα δεχτώ καμία ερώτηση. Αυτή η νύχτα είναι η νύχτα του ΑΡΗ. Αύριο που είναι καινούρια μέρα, με την διοίκηση θα σας ενημερώσουμε για το θέμα που έχει προκύψει»

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger