Αγγέλου: «Δείξαμε σοβαρότητα»

Στη σοβαρότητα του αγώνα αλλά και στους νεαρούς καλαθοσφαιστές της ομάδας στάθηκε περισσότερο ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Βαγγέλης Αγγέλου μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού δηλώνοντας ότι είναι καλό να γαλουχούνται κάτω από την πίεση του ονόματος της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

«Να πω για το παιχνίδι ότι το αντιμετωπίσαμε με μεγάλη σοβαρότητα. Προσωπικά είδα όλα τα παιχνίδια του Ηλυσιακού και έχει πολύ καλή εικόνα. 
Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί δουλεύει περισσότερο από ότι μιλάει. Βάζει διάφορους μπασκετικούς προβληματισμούς.
Είχα πει και στις δηλώσεις πριν το παιχνίδι ότι αυτό το παιχνίδι είναι πρέπει. Τα παιδιά έχασαν πολλά σουτ ξεμαρκάριστα στο πρώτο ημίχρονο τα οποία αν έμπαιναν η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη. 
Συνεχίζουμε. Δεν θέλω να πω άλλα για το παιχνίδι. Οι μάνατζερ θέλουν νούμερα και οι προπονητές ομαδικά νούμερα.
Κρατάμε τις 9 ασίστ και το 1 λάθος του Μποχωρίδη και του Χαντ και αναδείξαμε αυτά τα τρίγωνα συνεργασιών που τόσο πολύ ψάχνουμε μέσα στο παιχνίδι. Την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό είπα ότι ο ΑΡΗΣ κάνει ένα πρόγραμμα με τους νεαρούς παίκτες και αυτό το πρόγραμμα το στηρίζει και η διοίκηση. 

Είναι πολύ καλό για τους νεαρούς παίκτες να γαλουχούνται κάτω από την πίεση του AΡΗ.  Όσον αφορά την κριτική, ο Αγγέλου δέχεται την κριτική από τότε που γεννήθηκε».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger