Μιλίνκοβιτς : «Oλα μπορούν να ανατραπούν»

Στο γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ δέχτηκε γρήγορα γκολ στάθηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από
τον Ολυμπιακό, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα ναι μεν βρίσκεται σε δύσκολη θέση όμως υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα και ότι παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στα δύο γκολ. Το πρώτο ήταν μόλις στο 5ο λεπτό, εμείς κάναμε κάποιες φάσεις που μύριζαν, δεν καταφέραμε όμως κάτι και έτσι το παιχνίδι τελείωσε με μία ήττα.
Δεν είναι ευχάριστο και δεν νιώθουμε άνετα σε αυτή τη θέση. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν. Πρέπει να πιστεύουμε και να δουλεύουμε.

Για τα εξωαγωνιστικά: «Οταν ο ΑΡΗΣ είχε κάποιες άτυχες διαιτησίες, προσπαθήσαμε να πούμε κάτι και να αντιδράσουμε. Έτσι και τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για άλλα προβλήματα. Είμαι προπονητής και βλέπω μόνο τα αγωνιστικά».

Το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει η ομάδα οχτώ μήνες από μόνο του λέει ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα και δεν φτάνει μία πρες κόνφερανς για να αναλυθούν.
Υπήρχαν παιχνίδια στα οποία ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να κερδίσει κάτι παραπάνω. Αν μιλάμε γι' αυτά θα φανεί ότι θέλουμε να βγάλουμε την ευθύνη από εμάς. Αυτό δεν έγινε εκείνη τη στιγμή και τώρα βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.
Υπολογισμούς έχουμε κάνει, ξέρουμε πόσους βαθμούς θέλουμε αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να βγούμε από αυτή τη θέση. Είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς βαθμούς.
Θα παίξουμε και τα παιχνίδια που απομένουν και θα δούμε ενόψει του δεύτερου γύρου. Θα είναι σίγουρα πάνω από τους 33 βαθμούς.
Δεν μου έχει συμβεί ξανά τέτοια δύσκολη κατάσταση. Είμαι αποφασισμένος να παλέψω. Ούτε φοβάμαι ούτε σκέφτομαι ούτε σχεδιάζω να τα παρατήσω. Είμαι αποφασισμένος να μείνω ως το τέλος όσο με χρειάζεται ο ΑΡΗΣ.
Αν κρίνει ο ΑΡΗΣ ότι έχω κάνει κάτι λάθος είμαι στη διάθεσή του».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger