ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ: Έτοιμα τα ημερολόγια και τα νέα κασκόλ

 
O Σύνδεσμος Φίλων ΑΡΗ "ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ" με ανακοινώσεις τους γνωστοποίησαν στον κόσμο της ομάδας ότι είναι διαθέσιμα τα νέα ημερολόγια αλλά και τα επετειακά κασκόλ των οποίων η παραλαβή γίνεται από τα γραφεία του Συνδέσμου.
Σίγουρα αποτελεί μια ακόμα κίνηση ότι ο Σύνδεσμος είναι και παραμένει ενεργός, ενώ επιτακτική θα πρέπει να θεωρείται η αγορά τους τόσο για την ενίσχυση του Συνδέσμου αλλά και για τον καθένα ξεχωριστά που επιθυμεί να έχει τα επετειακά προιόντα των 100 χρόνων της συμπλήρωσης του Συλλόγου στη κατοχή του.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
Διαθέσιμα είναι πλέον τα νέα ημερολόγια του συνδέσμου για το 2014! Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε είτε στα γραφεία του συνδέσμου (Κων/λεως & Αγ. Τριάδας), είτε στο τηλέφωνο 2311200827.

Έτοιμα είναι και τα επετειακά κασκόλ των ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ...!!! Όσοι έχετε προπληρώσει μπορείτε να περνάτε από τα γραφεία του συνδέσμου να τα παραλάβετε. Για όσους επιπλέον ενδιαφέρονται, πληροφορίες είτε στο Σ.Φ. είτε στο τηλ. 2311200827, ή μπορείτε να απευθύνεστε και στο mail του συνδέσμου: ierolohites1970@gmail.com

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger