«Σφίγγει» η θηλιά... (0-0)

Ο ΑΡΗΣ πέταξε στα «σκουπίδια» 2 -ακόμα- πολύτιμους βαθμούς στη προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στη Superleague μένοντας στο «στείρο» 0-0 με τον Ατρόμητο και έτσι μετά και απ' αυτό το αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι παίρνοντας τον χώρο του κέντρου, δημιούργησαν 2-3 ευκαιρίες, όμως η μεγάλη φάση ήρθε από τον ΑΡΗ στο 23' με τον Αγκάνθο να πιάνει σε πλεονεκτική θέση κοντινή κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει μόλις λίγα εκατοστά αουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Τσενάμο.
Η απάντηση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 26' με τον Παπαδόπουλο να σουτάρει δυνατά και τη μπάλα στη συμβολή των δοκών.
Ο ρυθμός του παιχνιδιού μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έπεσε χωρίς να σημειωθεί κάτι το αξιόλογο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το «φτωχό» 0-0.
Ο ΑΡΗΣ μπήκε με όρεξη στην επανάληψη και με διάθεση να πιέσει, οι νεαροί ποδοσφαιριστές έβγαλαν πάθος και ενέργεια, όμως και πάλι έλειπε η τελική ενέργεια και το γκολ που θα έκανε τη διαφορά...
Ο Ατρόμητος μετά το 70' ανέβασε απόδοση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες, όμως ο Διούδης σε εξαιρετική μέρα φώναξε «παρών» κρατώντας ανέπαφη την εστία του και το μηδέν.
Ο ΑΡΗΣ δε μπόρεσε να δημιουργήσει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού συνθήκες για την επίτευξη κάποιου τέρματος και έτσι έχασε ακόμα μια ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω στη βαθμολογία.
 
ΑΡΗΣ: Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (76' Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (46' Καραγκούνης), Μανιάς, Ηρακλής (90' Νταμαρλής)

Ατρόμητος: Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (63' Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (77' Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (90+2' Μπάλλας), Ουμπιντες, Λαζαρίδης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger