Παπαδόπουλος : «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»

Συγχαρητήτηρια στους ποδοσφαιρίστες του αλλά και τον κόσμο έδωσε  ο Σούλης στη συνέντευξη τύπου ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου:

«Σήμερα θέλω πρώτα απ' όλα να βγάλω το καπέλο μου στους ποδοσφαιριστές του AΡΗ, σε αυτούς που έχουν απομείνει και σε αυτόν τον κόσμο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκαναν και οι παίκτες και ο κόσμος που ήταν συγκινητική. Παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες, πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα, νομίζω έχει 11 παιχνίδια αήττητη. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια.

Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε καλά τους χώρους και είπαμε ότι θα βρούμε μία ευκαιρία να βάλουμε ένα γκολ. Μας δόθηκε μία ευκαιρία με τον Αγκάνθο αλλά δεν το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι ο αντίπαλος έχει πολλά καλά χαρτιά να ρίξει μέσα, εμείς είχαμε περιορισμένες λύσεις και πήγαμε σε εσωτερικές αλλαγές για να κρατήσουμε το
παιχνίδι σε επίπεδο που μας δίνει τη δυνατότητα με ένα γκολ να το πάρουμε.
Τα πήγαμε αρκετά καλά, αν και ο αντίπαλος έβγαλε κάποιες φάσεις, ευτυχώς ο Σωκράτης ήταν σε σωστές θέσεις. Κοιτάμε τη συνέχεια».
   
Για τον Κουκουλάκη : «Ούτε για διαιτησίες μπορούμε να μιλήσουμε, σήμερα έπαιξε 50-50, έτσι πρέπει να παίζουν τόσο εντός όσο και εκτός. Αν είχαμε εμείς τέτοιες διαιτησίες στα Γιάννενα και με την Καλλονή θα είχαμε πάρει πιστεύω τέσσερις βαθμούς».

Για το αν έπαιζαν τα νέα αποκτήματα: «Αυτό δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αλλά σίγουρα θα είχαμε περισσότερες λύσεις. Για να τους φέρνουμε στην ομάδα πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν. Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ τώρα αρχίζει να γίνεται ομάδα. Να παλεύουμε τα παιχνίδια και αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος ή πιο τυχερός να κερδίσει. Σήμερα είχαμε και τύχη αλλά όπως έχω πει η τύχη πάει με τους ικανούς και σήμερα πιστεύω ότι
ήμασταν ικανοί. Νομίζω ότι θα βοηθήσουν οι μεταγραφές.
Γι' αυτό διαλέξαμε να παίξουμε με έναν αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς. Πιστεύω ότι θέλουμε δύο χαφ, όπως ήταν ο Παπαστεριανός αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις καλούς ποδοσφαιριστές, ελεύθερους και κάτω από 24. Λέει ο κόσμος `αυτός έπαιζε Β' εθνική' αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε άλλους και δεν μπορούμε να πάρουμε ξένους».

Για την ΕΠΟ: «Δεν νομίζω ότι είναι κόντρα. Εγώ πιστεύω και στη δικαιοσύνη και την ομοσπονδία. Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό αυτό που συμβαίνει. Θα πρέπει να εκδοθούν τα δελτία γιατί και άλλες φορές και άλλες ομάδες έπαιρναν τα δελτία. Δουλειά μου είναι να προπονώ τους παίκτες αλά και με την Καλλονή ήξερα ότι θα τα πάρουμε και σήμερα
ήξερα ότι θα τα πάρουμε αλλά. Ας μην ξεχνάμε ότι έφυγαν και οι ξένοι. Όποιος θέλει σηκώνεται και φεύγει; Χρεώνουν τις ομάδες και σηκώνονται και φεύγουν. Εκεί πρέπει να δουν τι γίνεται. Ο κόσμος δίνει το υστέρημά του και κάποιοι άλλοι ήρθαν και έπαιξαν 1-2 παιχνίδια και πήραν χιλιάδες ευρώ».

Για τις μεταγραφές: «Ο Μπακασέτας, ο Μπουγαϊδης και ο Βλάχος θα βοηθήσουν άμεσα. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι η ομάδα θα πέσει. Παίρνουμε παίκτες και για του χρόνου. Παίρνουμε παίκτες με την προοπτική να έχουμε έναν κορμό, όπως είχαμε πέρσι. Αυτά έπρεπε να τα ρωτάτε το καλοκαίρι. Γιατί να πηγαίνει ο Παπαστεριανός να παρακαλάει στη Ρουμανία μα γυρίσει πίσω. Γιατί είπε ότι ο Σούλης είναι καλός προπονητής;
Γιατί να πηγαίνει ο Ζαραδούκας και ο Καζναφέρης στον Πλατανιά; Με έπαιρναν τα παιδιά τηλέφωνο για να έρθουν εδώ. Εμείς θα τη βρούμε την άκρη».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger