Μίνιτς : «Μεγάλη νίκη η αποψινή»

Με θετικό αποτέλεσμα συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Μίλαν Μίνιτς στο πάγκο του ΑΡΗ ο οποίος μετά τη νίκη επί του ΚΑΟΔ κράτησε χαμηλό προφίλ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε.
Μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του αλλά τους ζήτησε και παράλληλα να μείνουν προσγειωμένοι εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Μάρκοβιτς.Έχει μια πολύ καλή σεζόν, έκανε μια σπουδαία νίκη με Ολυμπιακό και παίζει καλό μπάσκετ. 
Ήταν δύσκολο σήμερα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη η ομάδα του. Εύχομαι τα καλύτερα στον ΚΑΟΔ μέχρι το τέλος της χρονιάς.Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Αγγέλου για το πρόγραμμα που είχε και την ομάδα που άφησε. 
Μαζί με τον Παρασκευά Μουρατίδη και τη διοίκηση έχουν την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Η διοίκηση ότι θέλεις στο δίνει… Είναι πολύ σημαντικό για έναν προπονητή να έχει καθαρό μυαλό και συγκέντρωση μόνο για μπάσκετ. 
Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ της ομάδας γενικότερα για την προετοιμασία αυτές τις μέρες και πολλά περισσότερα στους παίκτες. Δεν μπορούσα να πάρω ρυθμό εδώ και 5 ομάδες. Χρειάζεται να περάσει καιρός για να είσαι έτοιμος.
Η ομάδα είχε πολύ πάθος στην άμυνα και απόλυτη συγκέντρωση. Τα 26 λάθη και τα 3 επιθετικά ριμπάουντ το πιστοποιούν. Σε άλλα παιχνίδια η ομάδα δεχόταν 50 πόντους περίπου από ριμπάουντ και από τραζίνσιον.
Επίσης είχαμε την πολύ καλή εμφάνιση του Ευθύμη Τσακαλέρη ο οποίος είχε μεγάλη βοήθεια όλη την βδομάδα από τους συμπαίκτες του και κυρίως από τον Αντώνη Ασημακόπουλο που παίζουν και στην ίδια θέση. 
Ο Αντώνης έδωσε πολλά στα αποδυτήρια και πριν το παιχνίδια. Δημιούργησε πολύ καλή ατμόσφαιρα, με το κουράγιο που έδωσε σε όλους. Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας, αλλά παραμένουμε ακόμη σε δύσκολη θέση για τον στόχο μας, θα συνεχίσουμε».

Για το παιχνίδι με τον παοκ είπε: 

«Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν ξέρω πολλά για τον αντίπαλο. Γνωρίζω φυσικά τον φίλο μου τον Σούλη και την φιλοσοφία που έχει. Εμείς δεν κάναμε κάτι σήμερα. Κάναμε μια νίκη. Πρέπει στο επόμενο ματς να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε ακόμη δύο βαθμούς».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger