Παπαδόπουλος : «Θα σώσουμε τη παρτίδα»

Πικραμένος και απογοητεύμενος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο κ.Σούλης Παπαδόπουλος μετά την ήττα από τον Απόλλων Σμύρνης στο Κλεάνθης Βικελίδης ενώ ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για σήμερα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εγώ λοιπόν είμαι ο υπεύθυνος.
Κάποιοι με περιμένουν στη γωνία αλλά εγώ θα τα καταφέρω μαζί με τη διοίκηση και τον κόσμο. Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν ξεκίνησε καλά για εμάς.
Στη συνέχεια πιέσαμε αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Δε θέλω να μιλάω για ατυχία και τα σχετικά. Η μπάλα πηγαίνει εκεί που τη στέλνεις. Δε θέλω να δικαιολογώ κανέναν. Ο κόσμος πια έχει φτάσει στα όρια του, τι άλλο να κάνει;
Πώς να αντιδράσει με αυτά που βλέπει; Ίσα ίσα μας στήριξε πολύ σήμερα ειδικά στο τέλος του πρώτου μέρους.
Πρέπει λοιπόν να γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι. Και όταν λέω όλοι, εννοώ πρώτο και κύριο εμένα. Για σήμερα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Τα γκολ που τρώμε είναι το λιγότερο αστεία. Εδικά το πρώτο γκολ δεν το τρώει ομάδα Σούπερ Λιγκ. Είναι ανεπίτρεπτο να το δεχόμαστε.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διώξουμε την ηττοπάθεια και να σταθούμε στα πόδια μας. Αυτό το υλικό έχουμε και με αυτό θα πορευτούμε. Θα τη σώσουμε την παρτίδα όμως στο τέλος».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger