Παπαδόπουλος: «Κάναμε χαρακίρι»

Σε... χαρακίρι χαρακτήρησε ο Σούλης Παπαδόπουλος τη τελική έκβαση του αγώνα με τον Λεβαδειακό και την απίστευτη εξέλιξη του... 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Όταν προηγείσαι 0-2, μετά 1-3 με δέκα παίκτες και χάνεις, είσαι άξιος της τύχης σου. Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Ωστόσο και τα τρία γκολ που πετύχαμε είναι για σεμινάριο.
Δεν μπορώ να πω τίποτα για τη διαιτησία, γιατί όταν χάνεις έτσι, εσύ είσαι υπεύθυνος. Αλλά ντροπή. Μας είπε στο ημίχρονο να βγάλουμε τον Αγκάνθο γιατί θα τον απέβαλε. Στο δεύτερο γκολ η μπάλα πριν ήταν άουτ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πήγα να τους βάλω χέρι και με έδιωξαν.

Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μια νίκη σωτηρίας. Κάναμε χαρακίρι εμείς. Τι άλλου να κάνουμε;Η ελπίδα ήταν οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα κάθε μέρα θα βελτιώνεται. Ακόμα και τώρα έχει ελπίδες ο ΑΡΗΣ. Αλλά σήμερα είχαμε μια ευκαιρία να φτάσουμε κάποιες ομάδες. Απλώς ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλός και έγινε αυτό που έγινε.

Κάθε Κυριακή είμαστε και καλύτεροι. Αλλά δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι ο κόσμος και η διοίκηση. Έπρεπε να τους δώσουμε μια χαρά. Άλλοι γίνονται μάγκες και άλλοι όχι. Στην Ελλάδα τα έχουμε μπερδέψει».

Στην συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του ΑΡΗ πρόσθεσε: «Όταν προηγείσαι 0-2 στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου και παρότι με 10 παίκτες κάνει το 1-3 προς το τέλος, είσαι άξιος της τύχης σου. Δεν μπορείς να πεις τίποτα. Σίγουρα δεν μπορείς να πεις αλλά αυτά δεν γίνονται . Και τα τρία γκολ που βάλαμε ήταν για σεμινάριο. Μας βγαίνει η ψυχή για να μπορέσουμε να βγάλουμε τέτοιες φάσεις.

Πιστεύω ότι θα κάναμε μεγάλη νίκη που θα έδινε ώθηση σε όλους, στην διοίκησης στους παίκτες και πάνω απ΄ όλα στον κόσμο. Άδικο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να πω για την διαιτησία όταν είμαστε μπροστά με 1-3 αλλά έλεος, ντροπή. Και το πρώτο και το δεύτερο γκολ είναι άκυρα. Εδώ μου ο διαιτητής αν δεν τον βγάλεις τον Αγκάνθο θα τον αποβάλω.
Αλλά ξανά λέω μπορούσαμε να τους κερδίσουμε όλους. Ακόμη και με δέκα κάναμε το 1-3. Θα τους κερδίζαμε όλους σήμερα. Αλλά δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πάω να τους βάλω χέρι στα αποδυτήρια για τα γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος και με διώξανε. Ακόμη και στον Ηρακλή είναι αγκωνιά στο τέλος και αποβολή. Και μετά ο παίκτης που ήταν να βγει έβαλε το γκολ.

Κάναμε χαρακίρι, φταίμε εμείς αλλά έγιναν απίστευτα πράγματα.
Μόνο με τη δουλειά θα βελτιωνόμαστε, τι να σηκώσω τα χέρια ψηλά δεν μπορώ. Πρώτη φορά μου λένε βγάλε ένα παίκτη έξω γιατί θα τον βγάλω έξω.

Ελπίδα ήταν οι τρεις βαθμοί σήμερα. Κάθε μέρα θα βελτιώνεται η ομάδα όμως οι τρεις σημερινοί βαθμοί, ακόμη και ο ένας θα ήταν η σωτηρία του ΑΡΗ.

Ελάτε στη θέση την δικιά μου, ένας προπονητής τι να πει; Μου είπε θα με γράψει και θα τιμωρηθώ αν συνεχίσω να μιλάω. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος και βλέπεται πως την φέρονται. Για 4-5 γκολ ήταν το σημερινό ματς να βάλουμε. Αλλά δεν μπορείς να πεις τίποτα, βάλανε γκολ από καραμπόλες από οφσάιντ από ανάποδες αποφάσεις.

Εμείς φταίμε. Άλλοι γίνονται μάγκες που δεν αξίζει και άλλοι δεν γίνονται στην Ελλάδα. Στη Ελλάδα τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger