Με το δεξί... (1-2)

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2016 και με την έναρξη του δευτέρου γύρου της Γ” Εθνικής, αφού επικράτησε της Κρύας Βρύσης, με 2-1, σ” ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του ΑΡΗ αιφνιδιάστηκε από την επίτευξη του γρήγορου τέρματος που πέτυχαν οι γηπεδούχοι, μόλι στα 20 δεύτερα, από την έναρξη με τον Σιδηρόπουλο. Παρ” όλα αυτά οι πάικτες του Νίκου Αναστόπουλου αντέδρασαν και αμέσως μετά τη σέντρα στο 2′ ισοφάρισαν με τον Καπνίδη να χρίζεται σκόρερ, ύστερα από προβολή.

Στο 32′ ο Ντούνης ανέτρεψε αυτό το 1-0, με υπέροχο σουτ από τη μικρή περιοχή για να κάνει το 2-1, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στ” αποδυτήρια.

Μετά την ανάπαυλα, ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στο γήπεδο με μία αναγκαστική αλλαγή, αφού ο Κόκε αντικαταστάθηκε από τον Μελισσά, στο 53′. Στο 57′ ήρθε μία μεγάλη ευκαιρία για γκολ από πλευράς κιτρινόμαυρων. Ο Καπνίδης αστόχησε σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Πόι, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα Δεληχατζή να έχει εξουδετερωθεί.

Στο 80′ ο Πόι έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, της εστίας των γηπεδούχων.

Απόλλων 1960: Δεληχατζής, Σιδέρης (52΄Λουϊζίδης), Παπαδόπουλος Σ., Μπρέγκου, Βοτάρης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης, Παπαδόπουλος Γ.

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Τσουμάνης, Κόκε (53΄Μελισσάς), Ρόβας, Ιντζίδης, Σαμαράς, Πόι (85΄Βουτσιάς), Καπνίδης, Καζναφέρης, Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger