Kατέρρευσε στο τέλος... (82-67)

Αδίκησε τον εαυτό του ο ΑΡΗΣ στην Mercedes-Benz Arena, αφού από το ισόπαλο 58-58 της 3ης περιόδου, η Άλμπα πήρε το παιχνίδι με διαφορά 15 πόντων!!! 
Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν στο Βερολίνο με 82-67!
Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για να επιβάλουν το ρυθμό τους, με τον ΑΡΗ να προσπαθεί να παίξει άμυνα σε όλο το γήπεδο, έχοντας όμως πρόβλημα κάτω από το καλάθι, μετά και τον τραυματισμό του Χάγκινς, που αποσύρθηκε στον πάγκο.
Ο ΑΡΗΣ αν και βρέθηκε να χάνει στη μέγιστη διαφορά με 12 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο, εντούτοις, κατάφερε να επανέλθει, βελτιώνοντας τις επιλογές του στην επίθεση και την άμυνα του.
Στο τρίτο μέρος ο ΑΡΗΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ μέχρι και 5 πόντους, έπαιξε καλύτερη άμυνα, κυνήγησε αρκετές μπάλες και πλέον είναι μέσα στο παιχνίδι για τη νίκη. Στο σημείο που κιτρινόμαυροι ήταν με 5 μπροστά στο σκορ, χρεώθηκαν με ένα αντιαθλητικό και μία τεχνική ποινή για να ξαναμπεί η γηπεδούχος στο ματς.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι επιπόλαιες επιλογές στην επίθεση, τα κενά στην άμυνα και τα 4 αντιαθλητικά συν οι δύο τεχνικές ποινές, δεν του επέτρεψαν να παραμείνει κοντά στην Άλμπα, η οποία εκμεταλλεύτηκε άριστα τη συγκυρία. Να πούμε εδώ πως βασικοί πυλώνες της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, έχουν σταματήσει να έχουν το ρόλο του σκόρερ για ακόμα ένα παιχνίδι. Αναφερόμαστε φυσικά στον Γουάιτ και Μακνιλ, που βρίσκονται εκτός κλίματος προσπάθειας.
Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου, περισσότεροι από 500 οπαδοί του ΑΡΗ ταξίδεψαν στο Βερολίνο δημιουργώντας για ακόμα μια φορά εκπληκτική ατμόσφαιρα!!
Τα δεκάλεπτα: 21-20, 38-37, 58-58, 82-67

ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (Ομπράντοβιτς): Κινγκ 6 (2), Άκπιναρ 11 (1), Κικάνοβιτς 22, Λόντσαρ 9 (1), Βάργκας 4, Βόλφαρθ 4, Μιλοσάβλιεβιτς 16 (2), Τσέρι 3, Ουάτ 7.

ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Ξανθόπουλος 3 (1), Πελεκάνος, Ουάιτ 8, Ουότερς 20 (3), Ζάρας 2, Χάγκινς 2, Κοέν 5, Μούρτος 5 (1), Σίμτσακ 2, ΜακΝιλ 20 (2).

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger