Αγγέλου : «Eίμαστε περήφανοι»

Ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Βαγγέλης Αγγέλου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στάθηκε περισσότερο στις συνθήκες, το πλάνο της διοίκησης και τη συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται
απ' όλους δηλώνοντας ικανοποιημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς:

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική για το παιχνίδι. Αυτά τα δύο παιχνίδια που παίξαμε εμείς με τις δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ σημαντικά για να βγάλουμε συμπεράσματα για το επόμενο πολύ σημαντικό δίμηνο για τους δικούς μας στόχους.
Οι ομάδες του επιπέδου Ευρωλίγκας δεν είναι απόλυτα έτοιμες να σε αντιμετωπίσουν.
Τα τούβλα του οικοδομήματος μας είναι τελείως διαφορετικά από ό,τι εκείνα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Συγχαρητήρια για τη νίκη στον Ολυμπιακό και για την πορεία του. Τα κριτήρια στα τελευταία δύο σφυρίγματα δίνουν κίνητρο στον ΑΡΗ και στου νεαρούς του παίκτες για να συνεχίσουν.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς και να ελπίζεις.
Εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη διοίκησή μας, το πλάνο είναι της διοίκησης, η οποία προσπαθεί να το περάσει και στον κόσμο ώστε να το στηρίξει.
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη δική μας προσπάθεια και περήφανοι.
Και είμαστε ικανοποιημένοι και για έναν ακόμη πολύ απλό λόγο.
Γιατί έχουμε δεχθεί πολύ σκληρή κριτική, άρα παράλληλα με αυτή την προσπάθεια παραγωγής, οι παίκτες γαλουχούνται με την επαγγελματική ευθύνη, ενώ είναι και σημαντικό για κάθε παίκτη να προσπαθήσει να πάρει μπασκετικούς πόντους εμπειρίας απέναντι στον κόσμο του ΑΡΗ».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger