O απλός Λαός πονάει! (0-0)

Έξω από το θεσμό του Κυπέλλου βρίσκεται πλέον ο ΑΡΗΣ, αφού η λευκή ισοπαλία 0-0, με τον Ολυμπιακό Βόλου, τον υποχρεώνει να μην συνεχίσει στη διοργάνωση.
Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για τον ΑΡΗ, ενώ είχε και την καλύτερη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 16’ με τον Έλσνερ να κάνει μία εντελώς άστοχη κεφαλιά, ενώ βρισκόταν πάρα πολύ κοντά στην εστία του Γκίτκου.
Η πίεση των γηπεδούχων σ’ αυτό το πρώτο ημίχρονο κράτησε χρονολογικά μέχρι το 20’.
Από εκεί και μετά οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου αναθάρρησαν, κέρδισαν μέτρα στο χόρτο και άρχισαν να ανεβαίνουν.  Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν με το απόλυτο μηδέν για την ανάπαυλα.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες από το πρώτο.
Ούτε σε προσπάθεια από πλευράς ΑΡΗ, ούτε από άποψη καλή αγωνιστικής εικόνας.
Σ’ ένα γενικά κάκιστο παιχνίδι είδαμε μερικές καλές αντεπιθέσεις από τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο σουτ στο τέρμα ή κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ. Μόνο η φάση όπου ο Μαργαρίτης ανακόπτει τον νεοεισελθόντα Γκούρμα, όπου ίσως να υπάρχει παράβαση εντός περιοχής, αφού ο νεαρός αμυντικός
πρώτα παίρνει τα πόδια του επιθετικού και στη συνέχεια κόβει τη μπάλα. Σίγουρα ήταν μία δύσκολη περίπτωση για τον κ.Σιδηρόπουλο. Ο αγώνας συνεχίστηκε με γεμίσματα και παράλληλο ποδόσφαιρο από πλευράς ΑΡΗ, αφού ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς επέμενε στο κάθετο παιχνίδι, χωρίς όμως να βρίσκει αντίκρισμα από τους παίκτες του.
Τα λάθη σε πολλά σημεία ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου, το παιχνίδι που γινόταν ήταν μονοδιάστατο και ανιαρό, ενώ κάποιες στιγμές απόλυτα εκνευριστικό, για τους φίλους που βρέθηκαν στο Χαριλάου.
Ενώ το αποκορύφωμα της συμπεριφοράς των παικτών του ΑΡΗ, πέραν της κάκιστης τους εμφάνισης, ήταν η ενέργεια του Οικονομόπουλου να πετάξει τη μπάλα από αράουτ, στον πεσμένο λόγω τραυματισμού Καπετάνου.
Δέχτηκε εκ νέου την κόκκινη κάρτα, μετά από αυτή στο ματς με τη Βέροια. Το αποτέλεσμα είναι να χάσει και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την ερχόμενη Κυριακή.
Το συμπέρασμα δεν είναι καθαρά αγωνιστικό.
Σ’ αυτή την ομάδα, σ’ αυτό το ρόστερ έχουν πέσει όλα τα δεινά δεκαετιών που ταλανίζουν τον ιστορικό σύλλογο της Μακεδονίας.
Ουδείς έχει αναλάβει ως τώρα τις ευθύνες του και φτάνουμε συνεχώς να υβρίζουμε και να ρίχνουμε το φταίξιμο εκεί που δεν πρέπει. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν την πληρώνουν τα λαμόγια, οι πρώην επαγγελματίες οπαδοί, οι πρώην πρόεδροι, οι πρώην μάνατζερ, οι πρώην προπονητές και λοιποί που βρέθηκαν σε πόστα μέσα στον ΑΡΗ.
Ασέλγησαν με τρόπο βάναυσο πάνω στον ΑΡΗ, χωρίς να έχουν ακόμα τιμωρηθεί, αν και να τιμωρηθούν τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν, αν δεν υπάρξουν απανωτά ηλεκτροσόκ σε όλα τα σημεία.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτοί που σήμερα αγωνίζονται φορώντας αυτή τη δοξασμένη φανέλα, δεν πρέπει να αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί. Είναι κρίμα νέα παιδιά με ταλέντο να χαραμίζουν αυτό που τους έχει δώσει ο Θεός για να κάνουν μάγκες μερικούς  «κυρίους».
Με ξεκάθαρη συνέπεια ο ΑΡΗΣ, να μην έχει χαρεί τη νίκη στο Χαριλάου σε πέντε αγώνες!!!
Αλλά δεν πονάει κανείς άλλος. Μόνο ο απλός Λαός του ΑΡΗ. Αυτός πονάει!!!

                                                                                                                                     Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger