Μιλίνκοβιτς: «Kαταλαβαίνω τους οπαδούς»

Aκόμα μια φορά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς στη συνέντευξη τύπου μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής των «κιτρίνων» τόνισε το γεγονός ότι η ομάδα δέχεται εύκολα γκολ ενώ χαρακτήρισε δικαιολογημένη την αντίδραση του κόσμου για τα συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα.

«Τους καταλαβαίνω, γιατί δεν είμαστε σε καλή θέση».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σήμερα μέχρι το 43' που δεχτήκαμε το εύκολο γκολ από μία φάση που δεν μύριζε γκολ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δύο φάσεις που μπορούσαμε να σκοράρουμε. Από εκεί και έπειτα τα πράγματα δεν πήγαν καλά για εμάς. 

Στο β' ημίχρονο, συνέβη και με τον Πλατανιά, η ομάδα να μην έχει αυτοπεποίθηση όταν δέχεται γκολ στο Χαριλάου.
Προσπαθούν με ανορθόδοξο τρόπο να παίξουν και να επιτεθούν. Δεχτήκαμε ένα ακόμα γκολ από ατομικό λάθος και το παιχνίδι τελείωσε εκεί. 

Αντιμετωπίζουμε πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά και η έλλειψη αυτοπεποίθηση των παικτών για να ανατρέψουν σκορ ειδικά εδώ μέσα είναι πολύ χαμηλή.
Έχω ξεκάθαρη εικόνα για το τι χρειάζεται η ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν μιλάμε γιατί παλεύουμε κάθε παιχνίδι για κάθε βαθμό. Βάζω όμως τη συγκέντρωσή μου σε αυτό.
Δεν είμαι χαρούμενος. Δεν το βάζω κάτω. Ήξερα τι με περιμένει, τι κατάσταση υπήρχε και θα δουλέψω πάνω σε αυτό.
Με τη διαιτησία έχουμε τελειώσει. Το συζητήσαμε όλη την εβδομάδα. Δεν μιλάμε πλέον για τη διαιτησία και κοιτάμε τα δουλειά μας. Σήμερα δεν ήταν μέρος του προβλήματος».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger