Δεν έχασε στο βούρκο... (0-0)

Ο ΑΡΗΣ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας σε μία αήττητη έδρα και απέναντι σε μία σχετικά σφιχτή ομάδα όπως αυτή του Παναιτωλικού. 
Το 0-0 του δίνει την ευκαιρία να στοχεύσει στα δύο επόμενα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο γήπεδο Χαριλάου, αρχής γενομένης με τον Πανιώνιο και εν συνεχεία με τη Βέροια.
Ήταν ένας αγώνας που έλαβε χώρα σ'ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω βροχής. Η μπάλα ήταν αρκετά γρήγορη αφού για να μεταβιβαστεί έπρεπε να βρίσκεται στον αέρα κι όταν έσκαγε στο έδαφος η ταχύτητα της αυξανόταν. Γινόταν αρκετά επικίνδυνη όταν στα σουτ έβρισκε τέρμα, με τους τερματοφύλακες να δυσκολεύονται σε μεγάλο βαθμό να την ελέγξουν. Σ'αυτό το σημείο να πούμε ότι ο Σωκράτης Διούδης αντέδρασε πολύ σωστά και σ” όλες τις περιπτώσεις.
Ο τεχνικός του ΑΡΗ, επέλεξε να αγωνιστεί με το 4-3-3 με εμφανή αμυντικό προσανατολισμό και στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Η αμυντική γραμμή λειτούργησε μπορούμε να πούμε εξαιρετικά καθ” όλη τη διάρκεια του αγώνα και απέναντι σ” έναν ακόμα «εχθρικό» διαιτητή ο οποίος φρόντισε ουκ ολίγες φορές να κλείσει τους κιτρινόμαυρους στα καρέ τους. Το θετικό είναι ότι άντεξε, ότι πήρε το βαθμό και κοιτάει μπροστά.
Το σημαντικό είναι να εξαργυρώσει αυτό το βαθμό με δύο νίκες που θα τον φέρουν ακόμα πιο κοντά στον πολυπόθητο στόχο της σωτηρίας.

Παναιτωλικός : Μπρακάλι, Κούσας (90’ Μαρτίνες), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Σφακιανάκης (78’ Κουτσογιαννόπουλος), Γκάλο, Μπακάκης (68’ Νταλμά), Ανίν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς.

ΑΡΗΣ : Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (75’ Σουνάς), Μπακασέτας (90’+4’ Αγγελούδης), Βαγγέλη, Μανιάς, Μπουγαϊδης (45’ Νταμαρλής), Τσιάρας.
                
                                                                                                                            Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger