Μίνιτς : «Eίμασταν συγκεντρωμένοι»

O προπονητής του ΑΡΗ κ.Μίλαν Μίνιτς μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Νέα Σμύρνη στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα δεν παρουσίασε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Παράλληλα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και στους συντελεστές της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω στο ξεκίνημα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο του Πανιωνίου που ήταν φανταστικός. Χρειάζεται μεγάλο κουράγιο μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα να αντιδρά κανείς με αυτόν τον τρόπο. 
Είναι ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους βοηθούς μου για την προσπάθεια που καταβάλανε. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε μετά το αποτέλεσμα στον τελικό. Ο Πανιώνιος είναι εξαιρετική ομάδα και είναι δύσκολο να τον σταματήσεις ειδικά στην έδρα του. 
Μας βοήθησε το ότι ήταν κουρασμένος από το ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. 
Παίξαμε δυνατή άμυνα σε όλο το παιχνίδι, σε όλα τα δεκάλεπτα. Όλοι ξέρετε πόσο δυνατή επίθεση έχει ο Πανιώνιος και είναι δύσκολο να την περιορίσεις. Εμείς είμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε αυτά που έπρεπε. 
Το μεγάλο μας όπλο ήταν άμυνα. Φυσικά στο τέλος που κρινόντουσαν όλα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα μεγάλα καλάθια του Βεζένκοφ και του Αθηναίου. Όλοι οι παίκτες βοήθησαν για να έρθει αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα.
Δεν μας παίρνει να μείνουμε πολύ σε αυτή τη νίκη. Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας και από αύριο θα συγκεντρωθούμε σε αυτό».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger