Παπαδόπουλος : «Βαθμούς στην έδρα μας»

Ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του έμεινε ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό και τη κατάκτηση ενός βαθμού σε μια δύσκολη 
έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγγνώμη για την καθυστέρηση. Λόγω καιρού και των συνθηκών κάναμε μπάνιο. Δεν υπήρχε άλλος λόγος. Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας. Για μένα είναι η ευχάριστη έκπληξη και τους αξίζουν συγχαρητήρια, ειδικά στο γήπεδό τους είναι δυνατοί. Δεν μιλάω για απουσίες, όπως ξέρετε και αν χάναμε σήμερα δεν θα τις προέβαλα ως δικαιολογίες. Πάντως, σήμερα παίξαμε χωρίς πέντε παιδιά που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο παιχνίδι και με μια αναγκαστική αλλαγή του Μπουγαϊδη, ο οποίος είναι δυνατός παίκτης. 
Δεχθήκαμε πίεση, αλλά στις αντεπιθέσεις που είχαμε δε βρήκαμε αποθέματα. Οι περισσότερες φάσεις του Παναιτωλικού ήταν από φάουλ και κόρνερ.
Είμαι ευχαριστημένος από τη άμυνα μας αφού δεν δεχθήκαμε γκολ, σε μια έδρα που ο γηπεδούχος σκοράρει. Δεχόμαστε γκολ από στημένα, όπως στη Λιβαδειά και την Ξάνθη. Τα παιδιά προσπαθούν, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Δουλεύουμε όσο περισσότερο γίνεται. Είμαστε 40 μέρες μαζί και όσοι δουλεύουμε προσπαθούμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί. Πριν το παιχνίδι είπα ότι πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα. Θα μιλήσουμε μετά τα 
παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια.
Πρέπει να περάσουμε τρεις-τέσσερις ομάδες, αλλά καθώς είμαστε τελευταίοι, αν παίξουμε μπαράζ δεν θα πούμε όχι. Στα εκτός έδρας ματς ήμασταν πιο κοντά στη νίκη παρά στα εντός. Πρέπει να τα κερδίζουμε έστω και με μισό μηδέν, όπως κάνει ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος και η Ξάθνη. Αυτή τη στιγμη είμαστε τελευταίοι. 
Αν ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος, θα ήταν καλά αυτά τα αποτέλεσματα. Πρέπει να βούμε τρόπο να νικάμε στην έδρα μας. Εκτός έδρας θα πάρουμε πολλούς βαθμούς. Σήμερα το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες μας έχουν μεγάλες δυνατότητες. Ας μη λέμε πολλά. Εχουμε, μπροστά μας, δυο σημαντικά ματς.
Προσπαθώ κι εγω να έχω καλύτερη ψυχολογία, ειδικά μετά τη Λιβαδειά. Εκεί το χάσαμε εμείς το παιχνίδι. 
Έγιναν και λάθη από το διαιτητή, αλλα εμείς το χάσαμε. Επρεπε να το τελειώσουμε, αλλά κάναμε λάθη.Είχα πει ότι έχουμε τρία παιχνίδια και πάμε να πολεμήσουμε. Σήμερα θέλαμε να νικήσουμε, αλλά και να μη χάσουμε, για να μείνει καλή η ψυχολογία. Είμαστε μέσα στο πλάνο των 20-22 βαθμών, που πρέπει να συγκεντρώσουμε.
Δεν έχουμε πολλές λύσεις, ας μην κρυβόμαστε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι. Για τον Βανγκέλι ήταν ρίσκο να παίξει, όπως και για τον Τσιάρα, τον οποίο ήξερα από πέρυσι. Έπαιξε πρώτο παιχνίδι στην κατηγορία και ήταν καλός, όπως και ο Νταμαρλής. Για τον Βανγκέλι είναι γνωστό ότι δίνει δύναμη και εμπειρία».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger