Τώρα είμαι πιο πολύ ΑΡΗΣ!

Δώσατε ξανά διαπιστευτήρια αλητείας και σαπίλας. 
Εκτελέσατε κατά γράμμα τις εντολές σας. Οι εθελοντές εκδορείς του μεγάλου ΑΡΕΩΣ τελείωσαν τη δουλειά και τράπηκαν ατάκτως σε φυγή. «Στέλιο, φύγε γρήγορα», είπε και έτρεξε να σωθεί. Προώθησαν τη βία, για την οποία κόπτονται εδώ και πολλά χρόνια, πως θέλουν να την πολεμούν. Τα κέντρα αποφάσεων, έβγαλαν την απόφαση και το έργο στήθηκε σωστά και με λεπτές χειρουργικές τομές πέτυχαν στην εγχείρηση.  Ο ΑΡΗΣ, έπεσε για 70ή χρονιά θύμα των πολέμιων του.
Τα 100 του χρόνια κλείνουν με τρόπο που δεν του αρμόζει. Αλλά η ουσία είναι πως ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ είναι τώρα πιο πολύ ΑΡΗΣ. Αλλά με ποιον ΑΡΗ ακριβώς; Η επόμενη μέρα είναι η αντίδραση απέναντι στην προδοσία. Όχι στην προδοσία του συστήματος, αλλά στην προδοσία των διοικήσεων του. Η Γενική Συνέλευση είναι μπροστά. Η ουσία δεν είναι ποιος θα διοικήσει, αλλά πως θα διοικηθεί ο ΑΡΗΣ της επόμενης μέρας. Τα στρατόπεδα δεν πρέπει να υπάρξουν. Δεν θα επαναλάβω τα ίδια και τα ίδια. Ξέρουμε τι πρέπει να γίνει.
Κάθε καραγκιόζης στον πάγκο του!!!
Για το αγωνιστικό είναι εύκολη η αντίδραση. Μένουν 8 αγωνιστικές. Σε κάθε αγώνα ξεφτιλίζεις το πρωτάθλημα τους, το άθλημα τους, το ήδη φτιαχτό και στημένο. Γεμάτο ΧΑΡΙΛΑΟΥ και μόλις αρχίσει ο αγώνας οι 11 παίκτες μαζεύονται στο κέντρο του γηπέδου και   δίνουν το σύνθημα για τραγούδι και παλμό στην κερκίδα. 
Εκεί ο διαιτητής απλά σφυρίζει τη λήξη και γυρνάει σπίτι του. Δεν του επιτρέπεις να σε σφάξει. Απαξιείς!!!Αποχωρείς!!! Τους φτύνεις στα μούτρα και αυτούς και την τηλεόραση!!!
Ψηλά το κεφάλι. Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ πάντα ήταν περήφανος. Δεν μας παίρνουν την αξιοπρέπεια αν δεν τους τη δώσουμε!!! 
Να μη μείνει ο ΑΡΗΣ με τις απειλές. Τρόποι υπάρχουν πολλοί. Το θέμα είναι να γίνουν πράξη. Προσοχή όχι βία. Είδατε τι έγινε σήμερα. Τα ΜΑΤ όρμησαν στους παίκτες μας και δε μιλάει κανείς, από τους φωστήρες της «κεντρικής δημοσιογραφίας», της πολιτικής και του αθλητισμού της κατ’ ευφημισμόν χώρας.
Το ΑΦΜ είναι για την επιχείρηση σας. Εκεί να το βάλετε…  
Ξεκινάμε από σήμερα να είμαστε κατά οποιασδήποτε Ελληνικής ομάδας που παίζει στην Ευρώπη. Κατά της Εθνικής ομάδας η οποία φτιάχτηκε για λίγους!!!Στηρίζουμε κάθε αδικημένο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στεκόμαστε δίπλα του, τον παίρνουμε με το μέρος μας και δημιουργούμε στρατόπεδο ισχυρής αντίστασης. Για να μπει τέλος στα παραμάγαζα, τα παραρτήματα και τις λαμογιές των καλοθελητών.Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω.
Τώρα είμαστε πιο πολύ ΑΡΗΣ ΡΕ!!! Πιο πολύ ΑΡΗΣ από ποτέ!!! Τώρα και για πάντα!!!
Έξω τα λαμόγια, οι τσάτσοι, οι ρουφιάνοι, οι αλλόθρησκοι, τα ποντίκια, οι δήθεν αμόλυντοι και άσπιλοι του συστήματος!!!
Μη λιγοψυχείτε, μη παραδίδετε τα όπλα. Ο ΑΡΗΣ είναι τόσο μεγάλος που πρέπει να τους κάνουμε να τον φοβηθούν!!!Φόβος και τρόμος!!!
ΑΡΗΣ ΡΕ!!!
ΑΡΗΣ!!!
                                                                                                                      Aριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger