ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2007....ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2011....


Kαυστική ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ εξέδωσε σήμερα το απόγευμα η ΠΑΕ Ηρακλής η οποία κατηγορεί μερίδα του τύπου,σχετικά με την εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γηραιό.
Δε μας τα λένε καλά όμως εκεί στον Ηρακλή,καθώς φαίνεται ότι "ξεχνούν" πολύ γρήγορα....
Θα καταλάβετε στη πορεία τι εννοούμε !!!
Ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά με κάποια αποσπάσματα απο τη σημερινή ανακοίνωση....
"Με έκπληξη και απορία αντιμετωπίσαμε τη στάση, που τήρησε σημαντική μερίδα των αθηναϊκών Μ.Μ.Ε, σχετικά με το αποτέλεσμα της πρόσφατης ψηφοφορίας μεταξύ των μελών του Γυμναστικού Συλλόγου.
Η έκπληξη και η απορία μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ίδια μερίδα του Τύπου ‘σφύριζε αδιάφορα’, όταν η μία (κατάφωρα άδικη) καταδικαστική απόφαση διαδέχονταν την άλλη, εις βάρος του ΗΡΑΚΛΗ, την ώρα, κατά την οποία είχε κερδίσει, επάξια, στους αγωνιστικούς χώρους την παραμονή
του στη Super League.
Οσο για την ουσία της ψηφοφορίας, η οποία διεξήχθη δεν αποτελεί αναπότρεπτη ενεργοποίηση οποιασδήποτε συμφωνίας.
Σηματοδοτεί το ‘ναι’, το οποίο νομιμοποιεί τον επίσημο ΗΡΑΚΛΗ να συνεχίσει να διαπραγματεύεται
στην προοπτική μιας πιθανής συμφωνίας. Και, μιας και ο λόγος περί ιστορίας και ηθικής, τα στοιχεία αυτά είναι καταγεγραμμένα και απαραχάρακτα στην διαδρομή κάθε Συλλόγου και δεν αφορούν,
ούτε εξαρτώνται από φορολογικούς κωδικούς. Άλλωστε η περίλαμπρη κοινωνική, πολιτισμική, εθνική και αγωνιστική ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ άρχισε να γράφεται από εποχές, στις οποίες η έννοια του… Α.Φ.Μ. ήταν παντελώς άγνωστη…
Σε αυτόν τον αγώνα, επόμενη μάχη, επόμενος μεγάλος σταθμός, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, την Τρίτη 05/07. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα είναι εκεί, πανέτοιμος, συγκροτημένος, με δυναμική
παρουσία και εκπροσώπηση, για να υπερασπιστεί το δίκιο του, το οποίο συνομολογούν οι πάντες ότι είναι με το μέρος του.
Θα ακολουθήσουν κι άλλες μάχες. Οσες απαιτηθούν μέχρι την τελική, νομική και ηθική δικαίωση.
Τελεία και παύλα…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ"

Πάμε να... γυρίσουμε το χρόνο λίγο πίσω και να διαβάσουμε μία "άλλη" ανακοίνωση απο τη ΠΑΕ Ηρακλής με πρόεδρο τότε τον κ.Αντώνη Ρέμο...
Αύγουστος 2007...
Ο Ηρακλής λύνει τη συνεργασία του με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο,ενώ μέλη της διοίκησης
του λίγες μέρες αργότερα τον επισκέφτονται στο ξενοδοχείο,όπου και διέμενε ο πρώην τεχνικός του Γηραιού.
Στο χώρο του ξενοδοχείου εκτιλίσεται περιστατίκο με παρόντα παράγοντα-" έκπληξη ".....

16/08/07 12:56
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναλυτικά :
"Ένα θλιβερό, απογοητευτικό, όσο και απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες, Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007, και ώρα 21.15, όταν οι κ.κ. Μπάμπης Ξανθόπουλος και Νίκος Χαϊτογλου, εκ μέρους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας, κ. Γιάννη Τζιφόπουλο, επισκέφθηκαν τον κ. Βαγγέλη Βλάχο στο ξενοδοχείο, στο οποίο με έξοδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαμένει, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του τα σχετικά με την διακοπή της
συνεργασίας, μετά τις πρόσφατες προσβλητικές για την Διοίκηση δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας είχε προηγηθεί συνάντηση του Προέδρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Αντώνη Ρέμου με τον κ. Βλάχο.

Στη σύσκεψη προσήλθε και ο κ. Δημήτρης Μούτας, τεχνικός συνεργάτης, του κ. Βλάχου, αρνούμενος μάλιστα να αποχωρήσει,μολονότι του εξηγήθηκε ότι η συνάντηση αφορούσε προσωπικώς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας.
Εν συνεχεία, με τον κ. Μούτα να παραμένει στο τραπέζι της σύσκεψης, ο κ. Βλάχος κάλεσε τηλεφωνικό αριθμό από το κινητό τηλέφωνό του καλώντας άγνωστο άτομο ή άτομα στον χώρο της συνάντησης.

Κατόπιν, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Αντώνη Ρέμο, ο οποίος βρισκόταν σε ανοικτή ακρόαση με τη σύσκεψη μέσω του κινητού τηλεφώνου του κ. Ξανθόπουλου, είπε: «Πρόεδρε, λυπάμαι για λογαριασμό του Ξανθόπουλου, που έγινε αλήτης και απατεώνας»...
Την ίδια στιγμή στον χώρο της συνάντησης εμφανίστηκαν τέσσερις «εύσωμοι» κύριοι, μαζί με τον γνωστό κ. Μάκη Ψωμιάδη, περιφερόμενοι άπαντες έξω και γύρω από τον χώρο, όπου αυτή διεξάγονταν.

Αντιλαμβανόμενοι οι διοικούντες της ΠΑΕ και ο Γενικός Αρχηγός την παρουσία των συγκεκριμένων κυρίων δήλωσαν κατάπληξη και αγανάκτηση, αρνούμενοι να συνεχίσουν υπό αυτό το καθεστώς τη συζήτηση με τον κ. Βλάχο.
Αυτομάτως απεχώρησαν από τον χώρο της σύσκεψης, ενώ ο κ. Βλάχος απεχώρησε μαζί με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη και την «εύσωμη» συνοδεία τους.

Πρόκειται για τακτικές που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την αθλητική οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ, συμπεριφορές και στάσεις, που προσβάλλουν το όνομα του συλλόγου και την Διοίκησή του και στρέφονται απαξιωτικά στον κόσμο της ομάδας.

Πρόκειται για την πλέον ανάρμοστη συμπεριφορά, η οποία κάθε άλλο παρά τιμά για τον κ. Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος επιτυγχάνει απλώς και μόνο να καταστήσει ακόμη πιο επιβεβλημένη την απόφαση της Διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για διακοπή συνεργασίας μαζί του."

Η απάντηση του Βαγγέλη Βλάχου στον LIbero 107,4 ...
«Γνωριζόμαστε με τον κ. Ψωμιάδη από τότε που ήμουν 16 ετών και τώρα είμαι 45. Καθόμουν με τον κ. Μούτα στην τζαμαρία του ξενοδοχείου, όταν μπήκε ο κ. Ψωμιάδης και χαιρετήθηκε με όλους τους κυρίους. Εγώ ήπια έναν καφέ με τον κ. Ψωμιάδη και μετά μαζί με τον κ. Μούτα πήγαμε να δούμε τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Σεβίλη.
Ήταν συμπτωματική η παρουσία του και μπορείτε να το διαπιστώσετε, αν δείτε πόσες ημέρες μένει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ο κ. Ψωμιάδης.

Είναι τρομερό να χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους. Είναι άδικο προς εμένα, αλλά και προς τον κ. Ψωμιάδη».

Μάλιστα.....
Αυτό το άγνωστο άτομο που τηλεφώνησε ο Βλάχος και μετά "έσκασε" μύτη με τους φουσκωτούς δεν είναι άλλος απο τον Μάκη τον Ψωμιάδη !!!!!!!
Το 2007 η ΠΑΕ Ηρακλής "κραζει" τους Βλάχο,Ψωμιάδη και την "εύσωμη" παρέα τους και το 2011 η ίδια ΠΑΕ μας μιλάει για  ιστορία και ηθική....
Τα συμπεράσματα δικά σας....!!!!!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger