Ήττα...αλλά εντυπωσιακός σε όλα ο Άρης !!!

Σε ένα "Κλεάνθης Βικελίδης" πραγματικό ηφαίστειο απο 20.000 και πλέον οπαδούς του ο Άρης ηττήθηκε με 1-2 απο τη θρυλική Πενιαρόλ,όμως αυτό πραγματικά έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά στην εντυπωσιακή
εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι κίτρινοι.
Στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ο Άρης σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ανώτερος με τελικές προσπάθειες 21 έναντι μόλις 7 της σπουδαίας αντιπάλου του.
Το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παρουσίασε σε ακόμα ένα φιλικό ο Άρης σίγουρα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον κ.Σάκη Τσιώλη,ο οποίος βγάζει σιγά σιγά τα δικά του συμπεράσματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Οι κίτρινοι έβγαζαν στη κυριολεξία "φωτιές" επιθετικά,αλλά λίγο η τελική προσπάθεια και πολύ περισσότερο η εντυπωσιακή απόδοση του τερματοφύλακα της Πενιαρόλ Καρίνι ο οποίος "κατέβασε" στη κυριολεξία τα ρολά,στέρησαν απο τον Άρη τη δυνατότητα να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22' με τον Πέρες με αρκετή δόση τύχης αλλά και τη βοήθεια του χεριού,μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Μιχάλη Σηφάκη διαμορφώνοντας το 0-1.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στον Άρη και οι προσπάθειες των γηπεδούχων έφεραν αποτέλεσμα μαζί και την ισοφάριση.
Στο 40' ο Βανγκέλι μέσα στη περιοχή της Πενιαρόλ τροφοδότησε τη κατάλληλη στιγμή τη μπάλα στον Σολτάνι ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1 "σηκώνοντας" στο πόδι ολόκληρο το "Κλεάνθης Βικελίδης".
Η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε και πολύ παρά τις αλλαγές που έκανε ο κ.Τσιώλης με τους κιτρίνους να κυριαρχούν και πάλι.
Όμως όπως είπαμε στο ποδόσφαιρο δε κερδίζει πάντα ο καλύτερος και η Πενιαρόλ σε μία φάση από το πουθενά κέρδισε πέναλτυ,έκανε το 1-2 όπου και έμμελε να είναι και το τελικό σκόρ της φιλικής συνάντησης.
Για ακόμα μια φορά το "Κλεάνθης Βικελίδης" έβραζε στη κυριολεξία απο τις εκδηλώσεις των οπαδών.
Ο ουρανός της Θεσσαλονίκης σκεπάστηκε απο τους εκατοντάδες πυρσούς και τα βεγγαλικά που άναψαν οι οπαδοί του Άρη στην είσοδο των ομάδων,οι κορδέλες έπεφταν κατά χιλιάδες δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που σίγουρα θα θυμούνται για πάρα πολύ καιρό οι παίκτες και οι άνθρωποι της Πενιαρόλ.
Όπως και να 'χει ο Άρης "διαφήμισε" ακόμη περισσότερο το προφίλ του στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα,αφήνοντας άριστες εντυπώσεις σε όλους τους τομείς.
Από τα "περίεργα" της βραδιάς οι δύο διακοπές απο την ΔΕΗ που σημειώθηκαν πρίν την έναρξη της αναμέτρησης,δίνοντας την ευκαιρία στους οπαδούς του Άρη να τραγουδήσουν μέσα στο σκοτάδι,θυμίζοντας λίγο...Παλέ....

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger