ΕΙΔΩΜΕΝ....

Ο Αρης συνεχίζει τη προετοιμασία του στο Καρπενήσι και χθές έδωσε το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι κόντρα στη Κέρκυρα όπου και αναδείχτηκε ισόπαλος μαζί της με 1-1.
Είχαμε επισημάνει πριν λίγες μέρες ότι η ομάδα και ο κόσμος θα πρέπει να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή,άσχετα αν πρόκειται για κάποια φιλική αναμέτρηση ή για επίσημο αγώνα.
Για πολλούς το αποτέλεσμα σε ένα φιλικό παιχνίδι ίσως να μη σημαίνει και τίποτα,όμως ΕΜΕΙΣ οι οπαδοί του Αρη θα πρέπει να αρχίζουμε να βλέπουμε διαφορετικά κάποια πράγματα και θα γίνουμε απόλυτα σαφείς παρακάτω για το τι προσπαθούμε να πούμε.
Τί σχέση μπορεί να έχει το θέμα της νοοτροπίας του νικητή με αυτό του χθεσινού αποτελέσματος του φιλικού και η απόδοση του συγκεκριμένου διαιτητή που διήυθηνε τον αγώνα ???
Μα φυσικά η απόφαση του να ακυρώσει το δεύτερο γκόλ του Αρη (Τσέζαρεκ) το οποίο απ' ότι φάνηκε στο βίντεο έπρεπε να μετρήσει κανονικά.
Γιατί μας πειράζει ακόμα και σε φιλικό να μας αδικούν,γιατί μας πειράζει ακόμα και σε φιλικό να μην κερδίζουμε έλεω διαιτητή.
Φαίνεται ότι τα...όργανα φέτος άρχισαν πολύ νωρίς και ίσως αυτό να ήταν και ένα "προμήνυμα" για το ποιές είναι οι διαθέσεις των ανθρώπων που σφυρίζουν απέναντι στον Αρη.
Σκεφτείτε,αν αδικούν τον Αρη σε φιλικό αγώνα,τι έχει να γίνει σε επίσημο...
Μία απο τα ίδια θα έχουμε καί φέτος ???
Όχι δε μοιρολατρούμε,ούτε κλαψουρίζουμε,ούτε θέλουμε να γίνουμε "μάντες" δυσοίωνων καταστάσεων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που σε λίγο θα έρθει.
Απλά καλό είναι να μη παραβλέπουμε ούτε και να προσπερνάμε τις....όποιες "προθέσεις" μπορεί να  έχουν κατά νού αυτοί που θα βρεθούν απέναντι στον Αρη και που θα οριστούν να διευθύνουν ένα παιχνίδι.
Ας έχουμε από τώρα τα μάτια μας και τα μυαλά μας ανοιχτά !!!
Ποιός δε θυμάται τον Αρη από μικρό παιδί να αδικείται ???
Δέν υπάρχει όριο ηλικίας,απο τον πιό μικρό οπαδό του Αρη μέχρι τον μεγαλύτερο όλοι θα θυμούνται τα διαιτητικά εγκλήματα που έχουν γίνει στο παρελθόν,εις βάρος της ομάδας που όλοι μας υπηρετούμε και λατρεύουμε.
Μακάρι η εξυγίανση και η κάθαρση του ποδοσφαίρου να έχει ήδη ξεκινήσει με την υπόθεση των στημένων και να δούμε όλοι μας αύριο μεθαύριο μία καλύτερη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο,αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα ας κρατήσουμε όλοι μας μικρό καλάθι για το τι θα ακολουθήσει καί φέτος...
Και η αρχή έγινε χθές σε....φιλικό παιχνίδι...!!!
Είδωμεν...

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger