AΛΟΝΣΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!

Ο Φερνάντο Αλόνσο έσπασε το... ρόδι τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, στο γκραν πρι της Βρετανίας, για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Στις άλλες δυο θέσεις η Red Bull με τους Φέτελ και Γουέμπερ.

Ο Ισπανός πιλότος κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ταυτόχρονη είσοδο του για πιτ στοπ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τα λάθη των μηχανικών του και βρέθηκε στην πρώτη θέση, την οποία την κράτησε μέχρι το τέλος του Βρετανικού γκραν πρι.  
Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η πρώτη για τον Αλόνσο και της “σκουντερία” μετά τον περασμένο Οκτώβριο και το γκραν πρι της Νότιας Κορέας.
 Στον συναρπαστικό αγώνα, που είχε διαρκείς ανακατατάξεις και μάχες ως την τελευταία στροφή, οι Red Bull συμπλήρωσαν το βάθρο με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να τερματίζει πίσω από τον Αλόνσο και τον Γουέμπερ να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί. Την τέταρτη θέση πήρε τελικά ο Λουίς Χάμιλτον, με McLaren, μετά από μάχη με τον Φελίπε Μάσα.
H ατυχία πάντως χτύπησε τον άλλο οδηγό της McLaren, τον Τζέισον Μπάτον, που στον 40ό γύρο μπήκε για το τελευταίο του πιτ στοπ, όμως μια κακή συνεννόηση ανάμεσα στους μηχανικούς του είχε ως αποτέλεσμα να φύγει χωρίς μπουλόνι στο μπροστά δεξιά τροχό, και να εγκαταλείψει έτσι άδοξα τον αγώνα, στην έξοδο των πιτ.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger