ΤΟ "ΜΕΛΑΝΙ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ"....

O Άρης πρίν λίγες μέρες προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφές ουσίας Ελλήνων ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τους Μανώλη Παπαστεριανό και Θανάση Τοπούζη,οι οποίοι θα φορούν τη κίτρινη φανέλα για τα επόμενα 2 και 3 χρόνια αντίστοιχα.
Αντιθέτως λύθηκε με κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κώστα Μενδρινού.
Ο Άρης βαδίζει πλέον σε διαφορετικά μονοπάτια,απ'ότι τον είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια με την έλευση πολλών ξένων ποδοσφαιριστών και ειδικά απο την Λατινοαμερικάνικη αγορά.
Ο ερχομός του κ.Σάκη Τσιώλη,γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας,σε συνεργασία με τη ΠΑΕ Άρης δίνει στο ρόστερ της ομάδας μία εντελώς διαφορετική εικόνα,βασιζόμενη σε πολλούς Έλληνες ταλαντούχους και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές.
Πρίν λίγο καιρό ο Άρης κατηγορήθηκε από σχεδόν όλα τα ΜΜΕ όσο καμοία άλλη ομάδα,
ότι έχει γίνει Ισπανική παροικία,ότι αποτελείται μόνο από ξένους ποδοσφαιρίστες,ότι στα αποδυτηρία ακούγονται μόνο Ισπανικά,ότι κακοποιεί το ίδιο το ελληνικό ποδοσφαίρο με το "παραγκωνισμό" Ελλήνων ποδοσφαιριστών και άλλα τόσα χλευαστικά σχόλια που ΜΟΝΟ για τον Άρη προορίζονταν.
Φυσικά το ίδιο φαινόμενο και καθεστώς υπήρχε και στις άλλες ομάδες,όμως μόνο ο Άρης είχε βρεθεί στο στόχαστρο των δημοσιογράφων,αρθρολόγων,συντακτών,παραγωγών ραδιοφώνου και άλλων ανθρώπων που μπορούν να εκφέρουν μία άποψη μέσω των ΜΜΕ.
Τώρα όμως???
Τώρα που το 70% του ρόστερ του Άρη αποτελείται από Έλληνες ποδοσφαιριστές,δεν ακούστηκε ΠΟΥΘΕΝΑ κανένα θετικό σχόλιο από ΚΑΝΕΝΑ ειδησεογραφικό μέσο,είτε μιλάμε για ραδιόφωνο,είτε για εφημερίδα,είτε για τηλεόραση, είτε για αθλητικό site είτε για οτιδήποτε,το οποίο θέλει να λέγεται ότι είναι καί ουδέτερο καί ανεξάρτητο.
Πλήν του ARIS FM και των εκπομπών του,το site και την εφημερίδα του Super-3,πουθενά αλλού δεν γράφτηκε ούτε ειπώθηκε ότι ο Άρης πλέον βασίζεται σε ελληνικά πόδια...
Και μην σας εκπλήσει που τα παραπάνω δύο μέσα πληροφόρησης προβάλλουν ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ τη θετική αλλαγή που έχει επέλθει πλέον στον Άρη,αφού ΜΟΝΟ αυτά στην ουσία ενδιαφέρονται για το καλό του Συλλόγου.
Όλοι οι άλλοι φαίνεται να κάνουν "γαργάρα" το γεγονός ότι το ρόστερ του ποδοσφαιρικού  Άρη αποτελείται πλέον από 30 ποδοσφαιριστές,έκ των οποίων οι 21 (!!!) είναι Έλληνες !!!
Καστίγιο,Τσέζαρεκ,Νέτο,Φατί,Μίσελ,Σακάτα,Σολτάνι,Τόχα,Αγγελούδης,Αγτζίδης,Βανγκέλι,
Βελλίδης,Γιαννίτσης,Γιαννιώτας,Διούδης,Καζναφέρης,Κανούλας,Καπετάνος,Κατίδης,Κοτσώνης,
Λαζαρίδης,Οικονομόπουλος,Παπαζαχαρίας,Πρίττας,Σηφάκης,Κουρέλας,Καράδαης,Γιώρης,
Παπαστεριανός,Τοπούζης.
Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι "υπέρμαχοι" του ελληνικού ποδοσφαίρου που κράζανε και ξεφωνίζανε πρίν λίγο καιρό τον Άρη και τη λάτιν "φιλοσοφία" του...???
Που είναι τώρα όλοι αυτοί που κατηγορούσαν τον Άρη για τη "καταστροφή" του Έλληνα ποδοσφαιριστή...???
Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι "πατριώτες" που κατηγορούσαν ΜΟΝΟ τον Άρη,ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες κινούνταν και κινούνται ακόμη στην απόκτηση ξένων ποδοσφαιριστών,αλλά σ'αυτές δε τρέχει τίποτα,όλα καλά...!!
Που είστε τώρα όλοι,πατριάρχες,μεγαλοκαρχαρίες,μεγαλοδημοσιογράφοι,ειδήμονες,προφέσοροι..
Σας τελείωσε ξαφνικά το "μελάνι της χολής"...!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger