Πεθανε η Αmy Winehouse σε ηλικια 27 ετων !!!

Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι η τραγουδίστρια πέθανε στο Camden και ότι η αιτία θανάτου είναι ακόμα ανεξήγητη.
Αναφέρθηκε πως υπήρξε κλήση σε ασθενοφόρο στις 15.54 από το διαμέρισμα, αλλά όταν έφτασαν τα δύο οχήματα η τραγουδίστρια ήταν νεκρή.
Στα 27 της χρόνια, η Amy Winehouse, έδινε μία μεγάλη μάχη με τα ναρκωτικά και το ποτό, κάτι που είχε επισκιάσει την καριέρα της.
Σε μία από τις τελευταίες συναυλίες της στη Σερβία, κατά την ευρωπαϊκή της περιοδεία, χλευάστηκε επειδή εμφανίστηκε στη σκηνή σε τέτοιο βαθμό μεθυσμένη που δεν μπορούσε να τραγουδήσει.
Πολλές φορές, όπως μεταδίδει το BBC, άφησε τους μουσικούς της να καλύψει το κενό της, καθώς έφυγε από τη σκηνή.
Μετά από αυτό, η Amy Winehouse αναγκάστηκε να ακυρώσει ολόκληρη την καλοκαιρινή της περιοδεία, μεταξύ των σταθμών της οποίας και η Ελλάδα.
Τότε η  επίσημη ανακοίνωση των εκπροσώπων της ανέφερε ότι "η Amy Winehouse ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της. Όσοι βρίσκονται κοντά της θα κάνουν τα πάντα για να τη βοηθήσουν να επιστρέψει και θα της δώσουμε όσο χρόνο χρειάζεται".
Η Amy Winehouse έγινε ευρεία γνωστή το 2003, όταν σε ηλικία 20 ετών έβγαλε τον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο Frank.
Δεν άργησε όμως να έρθει και η παγκόσμια αναγνώριση. Αυτό έγινε το 2006 με το Back to Black, οπότε και κέρδισε πέντε βραβεία Grammy.

ΤΟ SKEPASTRO ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ 
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger