ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ....Ε ΚΑΙ ???

Συνελήφθη λέει ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Πάοκ κ.Βασίλης Φλωρίδης γιατί εκκρεμούν σε βάρος του τρείς καταδικαστικές αποφάσεις...
Ο άνθρωπος οδηγήθηκε στο κρατητήριο όπου και σήμερα Πέμπτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Μάλιστα σε χθεσινές του δηλώσεις φάνηκε απο προκλητικός εώς ενοχλητικός.
"Μετά τη σημερινή (20/7) επίδειξη βεβαίωσης των καταθέσεων μου ύψους 10. εκ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης,παρουσιάστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο Αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μια απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιο μου με την πρώην σύζυγό μου.
Η απόφαση βγήκε ερήμην μου και ποτέ δεν έλαβα γνώση για αυτήν γιατί παραδόθηκε σε άγνωστη προς εμένα διεύθυνση και την οποία δεν έλαβε ούτε ο αντίκλητος δικηγόρος μου.
Η προσαγωγή μου έγινε σε ώρα που λείπει ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω,ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των 10.000 ευρώ.
"

Στο ίδιο "ύφος" κινήθηκε καί ο δικηγόρος του ο κ.Γιάννης Παπαγιάννης ο οποίος δήλωσε :
"Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει.Είναι πραγματικά θλιβερό ό,τι γίνεται με τον κ. Φλωρίδη,να συνθλίβεται με αυτόν τον τρόπο στα τετριμμένα της ελληνικής πραγματικότητας ένας άνθρωπος,ο οποίος ήρθε με σκοπό να βοηθήσει έναν μεγάλο σύλλογο,αλλά εμμέσως και την οικονομία της χώρας,ρίχνοντας στην αγορά πολλά χρήματα.
Αυτά για τα οποία κατηγορείται ο κ. Φλωρίδης δεν είναι καθόλου υψίστης σημασίας, όπως παρουσιάζονται.
Είναι παλιές,ξεχασμένες υποθέσεις,οι οποίες λύνονται με καταβολή χρημάτων.Πρέπει να σημειώσω μάλιστα ότι κανείς δεν ειδοποίησε τον κ. Φλωρίδη για τις υποθέσεις αυτές,που σημαίνει ότι βρέθηκε προ απροόπτου
".

Μάλιστα...
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε σαν blog ότι το συγκεκριμένο θέμα το προβάλουμε γιατί είναι κοινωνικού περιεχομένου,ασχέτως αν ο κ.Φλωρίδης είναι ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Πάοκ.
Και αυτό γιατί???
Γιατί οι νόμοι θα πρέπει να εφαρμόζονται κατά γράμμα για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες πολίτες χωρίς να υπάρχει η "ασυλία" σε άτομα που είναι ευκατάστατα οικονομικά ή έχουν να επιδείξουν κύρος και δύναμη...
Τι πάει να πεί κ.Φλωρίδη ότι ενώ βρισκόσασταν σε...κατάσταση γεύματος,ξαφνικά εμφανίστηκαν πέντε αστυνομικοί ???
Οι υπόλοιποι Έλληνες πολίτες που οδηγάνε στους δρόμους,ξαφνικά δεν τους έρχεται η τροχαία ???
Ή μήπως περιμένατε κάποια επίσημη πρόσκληση από την αστυνομία ???
Λέτε ότι οι αποφάσεις βγήκαν ερήμην σας,αλλά δε γνωρίζετε προφανώς ότι χιλιάδες Έλληνες πολίτες έχουν έρθει στην ίδια θέση με σας !!!
Και οι περισσότεροι έχουν εκτίσει τη ποινή μιάς ή περισσοτέρων αποφάσεων πίσω απο το κάγκελο γιατί δεν είχαν να πληρώσουν. (τουλάχιστον εσείς έχετε να πληρώσετε)
Αντί να βγείτε και να κατηγορήσετε το ίδιο το κράτος για αμέλεια,επειδή όπως ισχυρίζεστε η απόφαση δεν ήρθε ποτέ στη σωστή διεύθυνση σας,βγαίνετε και προκαλείτε λέγοντας ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε εισαγγελέας υπηρεσίας (πράγμα πλέον φύση αδύνατο) και ότι δε μπορούσατε εκείνη την ώρα να εξαγοράσετε τις αποφάσεις σας !!!
Εισαγγελέας υπηρεσίας ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ανά την Επικράτεια οποιαδήποτε ώρα να το γνωρίζετε ΟΛΟΙ αυτο !!!
Πάμε στο δικηγόρο τώρα...
Λέει ότι συνθλίβεται ένας άνθρωπος στα τετριμμένα της ελληνικής πραγματικότητας επειδή ο...πελάτης του τυχαίνει να είναι εύπορος οικονομικά,να είναι "άπλας",να είναι λεφτάς,να είναι ο άνθρωπος που ήρθε να βοηθήσει ένα μέγαλο σύλλογο...
Δηλαδή μας λες με απλά ελληνικά ότι οι νόμοι για τον κ.Φλωρίδη ΔΕΝ ισχύουν,επειδή ο άνθρωπος αυτός θέλει να βοηθήσει σύν τοίς άλλοις και την οικονομία της χώρας,αναλαμβάνοντας απλά και μόνο τα ηνία μιας ΠΑΕ....!!!!
Βγαίνεις και δηλώνεις ότι οι υποθέσεις αυτές είναι ξεχασμένες και παλιές...
Μα σαν δικηγόρος που είσαι θα πρέπει να γνωρίζεις ότι οι αποφάσεις δε βγαίνουν απο τη μια στιγμή στην άλλη.
Και στο κάτω κάτω αφού κανείς δεν ειδοποίησε τον κ.Φλωρίδη εσύ που ήσουν,που μπαινοβγαίνεις κάθε μέρα στα δικαστήρια και θα έπρεπε να γνωρίζεις τα ΠΑΝΤΑ για τον...."επιφανειακό" σου πελάτη.
Άραγε για τους υπόλοιπους πελάτες τα ΙΔΙΑ βγαίνες και δηλώνεις ???
Γιατί ουδέποτε ακούστηκε να βγαίνει δικηγόρος και να δηλώνει τα ΙΔΙΑ για έναν απλό Έλληνα πολίτη !!!!
Καταλάβατε τι προσπαθούν να μας πούνε ???
Ότι οι "εκλεκτοί" της κοινωνίας μας θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ανάλογα με τη τσέπη και ΟΛΟΙ οι άλλοι να πάν' να Γ......!!!!
Κ.Φλωρίδη και κ.Παπαγιάννη,και 'μεις βγάλαμε αυτόφωρο (και μάλιστα πολλά) αλλά δε πάθαμε τιποτα !!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger