ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...Η' ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ???

Το "μπάχαλο" της ελληνικής φαρσοκωμωδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται και φαίνεται ότι ακόμα έχει πολλά επεισόδια,που είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε...
Ακόμα δε γνωρίζουμε αν ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποστεί τις όποιες κυρώσεις,ακόμα δε γνωρίζουμε αν ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί,ακόμα δε γνωρίζουμε ποιές ομάδες θα ανέβουν
στη Σουπερλίγδα και λοιπά και λοιπά και λοιπά...
Την ίδια ωρα που σε ολόκληρη τη ποδοσφαιρική Ευρώπη οι ομάδες ετοιμάζουν τα πλάνα τους (σύμφωνα με το μπάτζετ τους),αφού γνωρίζουν σε ποιές διοργανώσεις και κατηγορίες θα αγωνίζονται.
Εδω στην Ελλάδα ασχολούμαστε με τον Μαρινάκη που ζητάει άρση της απαγόρευσης του από τη χώρα,ασχολούμαστε με τον Αχιλλέα Μπέο που ζητάει δίκαιη δίκη,ασχολούμαστε με τον κάθε παράγοντα που...θύμηθηκε μετά απο χρόνια να δηλώσει ότι τα στήμενα υπήρχαν (βλ.Σκόρδας,Νικολαίδης).
Ασχολούμαστε με την Επο και την Uefa,αφού οι δύο αρχές ρίχνουν η μία το μπαλάκι στην άλλη επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση τους,ασχολούμαστε με χίλιες δυο υποθέσεις που είναι εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.
Ασχολούμαστε και "κρεμόμαστε" απο τα χείλη του αθλητικού εισαγγελέα,περιμένοντας -ακόμα- να παρθούν οι οποιεσδήποτε αποφάσεις για το μέλλον ορισμένων ΠΑΕ,εμπλεκόμενων και μη.
Και μέσα σε ολα αυτά που συμβαίνουν έρχεται να προστεθεί και το "δωράκι" απο ΕΡΤ,ΝΟVA και ΟΠΑΠ που αποφάσισαν περικοπή των χρηματοδοτήσεων σε ποσοστό 25% !!!!
Τη στιγμή που πολλές ΠΑΕ περιμένουν ως "μάνα εξ ουρανού" κάποια χρήματα,κόβονται και αυτά λόγω της σαπίλας και των σκανδάλων που μαστίζουν το...προιόν τους....!!!!
Με πολύ απλά λόγια δηλαδή όλες αυτές οι εταιρείες "πούλησαν" κατά τη διαρκεία της χρονιάς,έβαλαν εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία τους και τώρα γυρνάνε και σου λένε : "Tρείς,τέσσερις,πέντε ΠΑΕ εμπλέκονται στα σκάνδαλα ::: Ολοι θα τη πληρώσετε..."
Στη προκειμένη περίπτωση ο Αρης χάνει απο τις περικόπες των συγκεκριμένων εταιρειών ούτε λίγο
ούτε πολύ γύρω στις 750.000 χιλιάδες ευρώ !!!!
Χρήματα που θα έπρεπε να μπούνε στο ταμείο του Συλλόγου αλλά όπως φαίνεται δε θα έρθουν ποτέ...
Να σημειωθεί ότι η ισχύουσα περικοπή περιλαμβάνει τη τετραετία 2010-2014.
Αν για κάποιες ΠΑΕ,στις δύσκολες εποχές που ζούμε "περισσεύουν" ποσά των 750.000 και άνω,
για τη ΠΑΕ Αρης,η οποία αποδεικνύεται περίτρανα οτι απέχει απο σκάνδαλα και μαγειρέματα,σίγουρα δε περισσεύουν !!!
Μέχρι και στην...Αφρική έγιναν αναφορές για στημένα παιχνίδια !!!
Εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ζιμπάμπουε παραδέχτηκαν και ομολόγησαν την ενοχή τους για μειωμένη απόδοση στους αγώνες με Ταιλάνδη και Συρία (ήττες 3-0 και 6-0 αντίστοιχα).
Φυσικά στη μοναδική Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους,οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ κάνουν τους Κινέζους!!!!
Πάντως μας αξίζει σαν χώρα η...."τριχρωμία"....!!!
Εχουμε κατι απο Ευρώπη,Αφρική και Ασία....!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger