21:30 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!


Το μεγάλο ραντεβού της Τρίτης πλησιάζει και οι δείκτες του ρολογιού μοιάζουν στη κυριολεξία να έχουν σταματήσει απο την αναμονή,τη προσμονή και τη λαχτάρα των οπαδών του Αρη να βρεθούν και πάλι στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Περάσαν κιόλας 3μισι μήνες απο το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας,όταν ο Άρης είχε υποδεχτεί στις 10 Απριλίου στο Χαριλάου τον Ολυμπιακό Βόλου του Αχιλλέα Μπέου... (2-1)
Σήμερα Κυριακή και το μυαλό όλων είναι στο μεγάλο ραντεβού της Τρίτης.
Στα χιλιοτραγουδισμένα στενά και τσιμέντα του Γηπέδου που οι οπαδοί του Άρη πέρασαν πίκρες,πέτρινα χρόνια,δύσκολες στιγμές,αλλά και συνάμα θριάμβους,μεγαλεία και χαρές που μένουν ανεξίτιλα στις μνήμες όλων !!
Σε λιγότερο απο 63 ώρες (που γράφεται το κείμενο) όλοι θα βρίσκονται στη "φυσική" τους θέση,σε μια γωνιά του "Κλεάνθης Βικελίδης" και θα νιώθουνε τόσο όμορφα και τόσο υπέροχα και πάλι.
Μετά απο αίτημα του CONN-X η σέντρα θα γίνει στις 21:30 και όχι στις 21:00 όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά,βάζοντας ακόμα 30 (!!!) ολόκληρα λεπτά στην αναμονή..!!!
Δε πειράζει,θετική όπως και να 'χει η αλλαγή ώρας για πολλούς λόγους.
Θέλετε λόγω ζέστης,λόγω αγοράς,λόγω νύχτας...
Αυτό που θα γίνει τη Τρίτη δε θα έχει προηγούμενο!!!
Η δυση Ηλίου για τις 26 Ιουλίου όπως αναγράφει το ημερολόγιο προορίζεται στις 20:39...
Στις 21:25  Άρης και Πενιαρόλ θα κάνουν την είσοδο τους στο χορτάρι του "Κλεάνθης Βικελίδης" αλλά σίγουρα το σπουδαίο φιλικό θα πάρει παράταση ακόμη ένα τέταρτο.
Και αυτό γιατί η νύχτα θα γίνει στη κυριολεξία μέρα...απο τις εκπλήξεις των οπαδών του Άρη που ετοιμάζουν πυρετωδώς -24ωρα τώρα- την υποδοχή των δύο ομάδων!!!
Οι λιγοστοί τυχεροί φίλοι της Πενιαρόλ που θα βρεθούν στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" τη Τρίτη,θα έχουν το "προνόμιο" να ζήσουν απο κοντά το μοναδικό υπερθέαμα που θα εκτιλυχθεί μπροστά στα μάτια τους και που δε χωρά αμφιβολία ότι θα το διηγηθούν οχι μόνο στους συνοπαδούς τους αλλά...και στα παιδιά τους.
Φτάνει λοιπόν η ώρα που η Θεσσαλονίκη,η πόλη του Θεού,θα φαίνεται και πάλι απο το διάστημα,πυρσοκαμμένη απο ψηλά,απορίας άξιο για τους αστροναύτες της Νasa για το είναι αυτό που "φλέγεται" εκεί κάτω,κάπου στα βόρεια της Ελλάδας...
Υ.Γ. Η ώρα στο wallpaper που είχαμε φτιάξει πρίν λίγες μέρες διορθώθηκε

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger