OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ....ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!

Tο ελληνικό ποδόσφαιρο από χθές θα πρέπει να αισθάνεται πιό "δυνατό" και όλοι μας
θα πρέπει να νιώθουμε εθνικά υπερήφανοι και θα μπορούμε πλέον να περπατάμε με ψηλά το κεφάλι.

Ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται να προελαύνει στο Europa League,όπου μάλλον αναδεικνύεται σε
υπερομάδα της χρονιάς...
Αλλιώς δεν εξηγείτε το γεγονός ότι η πόλη του Βόλου φωταγωγήθηκε και οι κάτοικοι της έσπευσαν να πανυγηρίσουν στα τσιπουράδικα και στα νυχτομάγαζα.
Ο δε πρόεδρος της ιστορικής θεσσαλικής ομάδας κ.Αχιλλέας Μπέος από χθές πλέει σε πελάγη
ευτυχίας και η φυλακή φαντάζει να είναι πλέον ο δικός του παραδεισένιος τόπος,ασχέτως αν ο ίδιος
βρίσκεται άδικα πίσω από το κάγκελο.
Οι...ξυλοκόποι του Βελιγραδίου σε καμοία περίπτωση δε μπόρεσαν να αντισταθούν σε μία έδρα που "κόχλαζε" στη κυριολεξία,καθώς οι οπαδοί του "δαφνοστεφανομένου" δημιούργησαν συνθήκες
πρόκρισης.
Το Πανθεσσαλικό χθές το βράδυ έζησε μοναδικές στιγμές και πάνω απο 30.000 αφηνιασμένοι οπαδοί έδωσαν το σύνθημα της πρόκρισης.
Ήδη στο youtube έχουν ανέβει πολλά βιντεάκια από τις εκδηλώσεις των γαύρων της Θεσσαλίας,
τα οποία κάνουν το γύρο όλου του κόσμου αφήνοντας άφωνους φίλους και εχθρούς.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του skepastro,ήδη υπάρχει η σκέψη από επιτελείς της Uefa να δημιουργηθεί ένα σποτάκι με τις εκδηλώσεις λατρείας των οπαδών του Βόλου,τιμώντας τους με αυτό το τρόπο για τις εκπληκτικές και μοναδικές στιγμές που χάρησαν σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη...
Αυτα όμως μπορεί να περνάνε σε δέυτερη μοίρα,καθώς το πιό σημαντικό απ'όλα είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα και υπάρχει η εκτίμηση πώς αν το καμάρι της χώρας μας συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο,από του χρόνου θα μπορούμε να έχουμε στο Champions League 4 ομάδες και 5 στο Uefa !!!
Και όλα αυτά χάρη στον Αχιλλέα Μπέο που δημιούργησε μία ομάδα μοντέλο,η οποία φαίνεται να δείχνει ότι μπορεί να "μεγαλουργήσει" στα ευρωπαικά σαλόνια αντιμετωπίζοντας μεγάλους Συλλόγους όπως είναι η Ράντ Δενδροποτάμου και η Ντιφερντάνζ Τραχανοπλαγιάς.
Αναμφίβολα μία καινούργια σελίδα ανοίγει για το ελληνικό ποδοσφαίρο και ο βασιλιάς των σπόρ ζεί απο χθές τις δικές του μαγευτικές στιγμές.
Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν κάνει ήδη εκτενή αναφορά για τον Ολυμπιακό Βόλου,εκφράζοντας το θαυμασμό τους για τη νέα ποδοσφαιρική δύναμη που εμφανίζεται στο ποδοσφαιρικό χάρτη.
Τα εύσημα και τα συγχαρητήρια για την ομάδα του Βόλου φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη,όπου υπάρχει Ελληνισμός,από κάθε φίλαθλο ανεξαρτήτου οπαδικού χρωματισμού και η χθεσινή μεγαλειώδης πρόκριση πανηγυρίστηκε δεόντως.
Το skepastro βρέθηκε στο Βόλο και σας μεταφέρει δηλώσεις απο ηγετικά στελέχη του οπαδικού κινήματος του Ολυμπιακού,οι οποίοι φυσικά και νιώθουν περήφανοι για την θαυμαστή πορεία της ομάδας τους.
Πρόεδρος Volos Fans
Μπάμπης Τσιπουρόγατος : "Δεν υπάρχει....Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το μοναδικό...Δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα αυτό το πράγμα...Μπορεί ο πρόδρος μας να είναι φυλακή,αλλά εμείς περήφανοι συνεχίζουμε τη πορεία μας"
Γ.γραμματέας Volos Fans
Ιάσωνας Κοκκινοπηλιώτης : "Είμαστε περήφανοι που υπηρετούμε αυτο το Σύλλογο.Εντάξει,με πουστ$@ πέρσυ πήραμε τη πέμπτη θέση αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια μπροστά σ'αυτό που ζούμε...."
Εκεί κάπου στα τσιπουράδικα συναντήσαμε και άλλους επιφανείς οπαδούς,όπως ο Τάκης Γαυροφιλώτας,Τάσος Κοκκινοτρίχης,Γιάννης Καμπανοκαπότας,Θέμης Βουνοτρυπίδης,οι οποίοι όμως δε θέλησαν να μας πούνε κάτι...
Το skepastro σας υπόσχεται ότι θα βρίσκεται κοντά στην Ευρωπαική πορεία του Ολυμπιακού Βόλου και θα σας καλύπτει "άγνωστες" πτυχές αυτού του μοναδικού "red trip"...
Ξεχάσαμε να σας πούμε ότι ο Βόλος με τη χθεσινή του ισοπαλία "στρογγυλοκάθησε" στην 564 θέση της γενικής κατάταξης της Uefa με 210 πόντους ξεπερνώντας τις Ραπίντ Μάλτας,Αρσεναλ Βατικανού και Ρεάλ Βοιβοντίνας οι οποίες ακόμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και βαθμούς,λόγω ύποπτων παιχνιδιών σε παράνομα στοιχήματα...!!!!
Το be continued....

3 Comments:

  1. re poio kamari? na mas trelanetai thelete? aytoi pou ftansane ekei pou ftasane me tis stiespou tou proedrou tous??? exete xefygei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε....δε καταλαβες ακομα οτι το αρθρο ειναι καυστικο και σατηριζει τη καταντια της συγκεκριμενης ομαδας ???? μαλλον εσυ θα μας τρελανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger