Αύριο η κλήρωση της Σούπερ-Λίγδας....

Όπως έχει ανακοινωθεί απο το επίσημο site της Superleague και όπως είναι γνωστό,αύριο 5 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ξενοδοχείο SOFITEL στις 14:00.
Άπαντες οι ποδοσφαιρόφιλοι θα στήσουν το αυτάκι τους σε κάποιο ραδιοφωνάκι για τη "γιορτή" που θα λάβει χώρα αύριο...
Κουστουμαρισμένοι παράγοντες με το χαμόγελο στα χείλη,εκπρόσωποι ομάδων,συζητήσεις και πηγαδάκια,ευχάριστο κλίμα,το νέο πρωτάθλημα με κάθε επισημότητα θα "ξεκινήσει" αύριο μέσω της κληρωτίδας.
Μετά θα έχουμε τις δηλώσεις όλων μα όλων των παραγόντων για ένα καλύτερο και πιο καθαρό,πιο αξιόπιστο και πιο "πειστικό" πρωτάθλημα...
Μόνο που σε αντίθεση με το τι συμβαίνει στην Ευρώπη,εδώ στην Ελλάδα έχουμε το μοναδικό "προνόμιο" να μη γνωρίζουμε ΑΚΟΜΑ ποιές ομάδες θα παραμείνουν στη πρώτη κατηγορία,ποιές θ'ανέβουν απο τη δεύτερη,ποιές θα αντικασταθούν κλπ...
Το μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα κάνει και πάλι τη πανυγηρική του εμφάνιση και να είστε όλοι σίγουροι ότι αύριο θα 'διασκεδάσουμε" με πολλά πράγματα καθώς εκκρεμούν οι αποφάσεις για Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα (οι οποίες θα βγούν την ίδια μέρα).
Φυσικά το "σόου" πρός ικανοποίηση όλων μας θα συνεχιστεί και τον επόμενο μήνα αφού Αστέρας Τρίπολης και Κέρκυρα θα καθήσουν στο εδώλιο της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague,αλλά αύριο θα μπούνε κανονικά τα ονόματα τους στη....κληρωτίδα....!!!
Τι να κάνεις....στη Σούπερ-Λίγδα όλα γίνονται....!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger