ΕΠΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ !!!

28 Ιουλίου 2011...
Λίγο μετά τις (5!!) τα ξημερώματα και μετά απο (15!!) ώρες μαραθώνιας συνεδρίασης,η Πειθαρχική Επιτροπή της Superlegue παίρνει την απόφαση να υποβιβάσει στη Football League Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα για την εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια,"ταράζοντας" τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
10 Αυγούστου 2011...
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ανατρέπει την απόφαση του οργάνου της Superleage και τιμωρεί τις δύο ομάδες μόνο με αφαίρεση βαθμών (-10 για Βόλο και -8 για Καβάλα).
13 ολόκληρες μέρες ΟΛΟΙ μας πιστεύαμε ότι η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε...
13 ολόκληρες μέρες ζούσαμε ΟΛΟΙ μας σε ένα ψεύτικο κόσμο,πιστεύοντας ότι η εξυγίανση έχει έρθει...
Νομίζαμε ότι έχει αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη και το δύστυχο ελληνικό ποδόσφαιρο θα βαδίσει σε διαφορετικά μονοπάτια,πιο καθαρά.
Αλλά τελικά...ζήσαμε σε μία ουτοπία...
Απλά,πολύ απλά η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ μας έβαλε και πάλι στη "θέση" μας και μας θύμισε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα,τη χώρα της λαμογιάς,της διαφθοράς και της σαπίλας!!!
Δε γινότανε διαφορετικά,θα χαλούσε η μαγική συνταγή της ξεφτίλας που "συνοδεύει" δεκαετίες τώρα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη κοινωνία μας.
Την ίδια ώρα που η Uefa βάζει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και παίρνει αποφάσεις που αρμόζουν στους θεσμούς του αθλήματος,εδώ στην Ελλάδα "χαιδεύουν" απο τ'αυτί τις ομάδες-σκάνδαλα!!!
Πενταετής αποκλεισμός απο τις Ευρωπαικές διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό Βόλο η ετυμηγωρία της Uefa,η οποία απόφαση της έρχεται ως ΑΠΑΝΤΗΣΗ στους βρυκόλακες και αιμοδιψείς παράγοντες του "διοικούν" το ελληνικό ποδόσφαιρο.
ΕΠΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger