Οι δύο πλευρές της ζωής !!!! (video)

Στην Αγγλία οι βίαιες ταραχές που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες σε διάφορες πόλεις άφησαν πίσω τους 4 νεκρούς,εκατοντάδες τραυματίες και υλικές ζημιές πολλών εκατομμυρίων λιρών.
Το τελευταίο 48ώρο η κατάσταση δείχνει να βρίσκεται σε "ύφεση" αλλά κανένας δε γνωρίζει ακόμα αν ενα δεύτερο κύμα συγκρούσεων ακολουθήσει,με την αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή.
Ωστόσο χθές το απόγευμα μέσα απο τους τηλεοπτικούς μας δέκτες είδαμε τη διαφορετική πλευρά της ζωής,την άλλη όψη του νομίσματος,αυτή που θέλουμε να βλέπουμε.
Η Premier League ξεκίνησε,όπως και οι υπόλοιπες κατηγορίες της Αγγλίας και με το καλημέρα είδαμε γεμάτα γήπεδα,πλούσιο θέαμα,γρήγορο και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Εξαίρεση στο κανόνα αποτελεί το Τότεναμ-Έβερτον που αναβλήθηκε λόγω των ταραχών,παιχνίδι το οποίο είναι άγνωστο πότε θα διεξαχθεί καθώς η Αγγλική ομοσπονδία θα αποφασίσει για αυτό.
Μακριά απο ακρότητες και επεισόδια οι Άγγλοι φίλαθλοι βρέθηκαν στα γήπεδα,είδαν τις αγαπημένες τους ομάδες,έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα,χάρηκαν το ποδόσφαιρο.
Φυσικά στις κερκίδες υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων με μόλις 1 μέτρο διαχωριστική ζώνη απο σεκιούριτι χωρίς να συμβεί το παραμικρό.
Φανταστέιτε οι ταραχές που έπληξαν την Αγγλία να συνέβαιναν στην Ελλάδα.
Θα είχαμε αναβόλες όλων των αγώνων όλων των κατηγοριών,η ΕΠΟ θα έψαχνε κανά τρίμηνο "κενή"
ημερομηνία για τη διεξαγωγή της αγωνιστικής και φυσικά δε θα υπήρχε κανένα απολύτως ενδεχόμενο μετακίνησης οπαδών σε καμοία πόλη.
Οι δύο πλευρές της ζωής,η άσχημη και η όμορφη αποτυπώνονται με το καλύτερο τρόπο στα παρακάτω δύο βίντεο.
βίντεο με τα επεισόδια 

highlights (Λίβερπουλ-Σάντερλαντ 1-1)

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger