Πέφτουν Καβάλα και Βόλος ;;;


Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και την ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτή την ώρα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα πάρουν άδεια για το νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καβάλα (αυτό συνεπάγεται και αυτόματος υποβιβασμός στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα).
Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα εμφάνισε ως μεγαλομέτοχο τον τραγουδιστή ...Βασίλη Καρρά, ενώ η δεύτερη προσπάθησε να αποδείξει ότι δεν έχει καμία σχέση ο Μάκης Ψωμιάδης με την ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο η Καβάλα, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου έχουν δικαίωμα προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αν δεν πάρουν άδεια και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος έχει εγκριθεί, ενώ το ίδιο λέγεται ότι ισχύει για τον ΟΦΗ, την Κέρκυρα και τα Γιάννινα, τα οποία προσκόμισαν εγγυητικές τραπέζης λόγω των οφειλών που είχαν.
Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ διατηρείται μια μικρή επιφύλαξη αφού, σύμφωνα με όσα διαρρέουν, υπάρχει μια εκκρεμότητα ως προς την προσκόμιση δύο πρωτότυπων εγγράφων.
Βεβαίως, τα παραπάνω προκύπτουν από εκτιμήσεις και κάποιες πληροφορίες και καλό είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις τις οποίες, όμως, αναμένουμε πολύ αργότερα, μια και η συνεδρίαση είναι ακόμη σε εξέλιξη.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger