Με τον Λαό του στα Γιάννενα !!!

Mέσα σε ολα τα...τραγελαφικά που διαδραματίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου,υπάρχουν ελάχιστες φορές που συναντάμε και κάποιες μικρές "αναλαμπές".
Μόλις 2 μέρες πρίν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα,800 οπαδοί του Άρη θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα για να στηρίξουν την αγαπημένη ομάδα τους στη πρεμιέρα.
Φυσικά ο αριθμός των εισιτηρίων είναι πολύ μικρός σε σχέση με τη τεράστια ζήτηση που υπάρχει απο τους φίλους των κιτρίνων,όμως απο το τίποτα και την επικείμενη απαγόρευση των οπαδών στην Ελλάδα,κάτι είναι και αυτό...
Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε "έκπληξη" το γεγονός ότι μία μαζική μετακίνηση Ελλήνων πολιτών στη χώρα φαντάζει σπάνιο φαινόμενο,τη στιγμή που σε όλη την Ευρώπη αυτό θεωρείται δεδομένο.
Επειδή όμως αυτα είναι γνωστά σε όλους,κρατάμε την ουσία και ευχόμαστε οι μετακινήσεις να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος,δίνοντας το δικαίωμα σε ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς να έχουν το δικαίωμα να μπορούν να μπούν μέσα σ'ενα πούλμαν και να ταξιδεύουν σε όλη την επικράτεια.
Η συμφωνία των δύο ΠΑΕ (Άρης-Γιάννενα) για την ανταλλαγή εισιτηρίων στα μεταξύ τους παιχνίδια και η σύμφωνη γνώμη (;) της πολιτείας και της αστυνομίας για μία οπαδική μετακίνηση,αποτελεί τη φυσιολογική κατάληξη των πεπραγμένων για ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Οι μηχανές των πούλμαν ήδη ζεσταίνονται και ο κόσμος του Άρη είναι πανέτοιμος να δώσει το πρώτο επίσημο "πάρτυ" και μάθημα οπαδικής συμπαράστασης.

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger