Στο ίδιο έργο θεατές....

H πρώτη απώλεια βαθμών για τον Άρη ήρθε μόλις τη πρώτη αγωνιστική και δε μπορεί κανείς να
παραβλέψει το γεγονός ότι ο "άρχοντας" του προχθεσινού παιχνιδιού στους Ζωσιμάδες έμελλε να δείξει με το καλημέρα τις...διαθέσεις της διαιτησίας στο νέο πρωτάθλημα απέναντι στο Σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
Κάποιος "ουδέτερος" μπορεί να επικαλεστεί ως...δικαιολογία τα παράπονα που έχουν οι κίτρινοι για τον κ (;;) Σταύρο Τριτσώνη,αφού ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Και φυσικά μερίδιο ευθύνης για την απώλεια βαθμών έχει και ο Άρης...
Όταν όμως ο Άρης στο πρώτο μέρος πατούσε γκάζι,απέναντι του έβρισκε τον Αθηναίο ρέφερι που σε δύο τουλάχιστον καταμφανέστατες φάσεις "έκλεισε" τα μάτια στη κυριολεξία,στερώντας τη δυνατότητα στον Άρη να καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.
Η απόδοση μιας ομάδας σε έναν αγώνα όσο μέτρια και αν είναι,δεν ανερεί σε καμοία περίπτωση το δικαίωμα της να πάρει απο τη διαιτησία αυτό που της ανήκει,το καθαρό 50%-50% δηλαδή.
Και αν στην Ελλάδα όλα αυτά ακούγονται "βερεσέ" ή δε "βαριέσαι",στην Αγγλία τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά,ακόμα και στη περίπτωση που το σκόρ είναι 6-2 στο 80',ο διαιτητής θα καταλογίσει τη παράβαση όπως και να 'χει ανεξαρτήτου αποτελέσματος...
Δείτε στο 07:59 την ανατροπή...
Τι σας θυμίζει ;;;;

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger