Μιλίνκοβιτς : «Έχουμε μέλλον»

«Προσγειωμένος» εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του ΑΡΗ κ.Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετά την ήττα από τον παοκ τονίζοντας το γεγονός ότι η νεανική ομάδα του ΑΡΗ μπορεί στο μέλλον να δείξει καλά πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον παοκ. Για εμάς το δυσάρεστο είναι πως πληροφορηθήκαμε ότι ο Τριανταφυλλάκος έχει κάταγμα στο δεξί πόδι και ότι θα λείψει για μεγάλο διάστημα. Ευχόμαστε γρήγορα να είναι κοντά μας. 
Δεχτήκαμε πίεση από τον παοκ, ξέραμε πως έχει εμπειρία.
Το πλάνο μας ήταν να περιμένουμε και με ορισμένες αντεπιθέσεις να βάλουμε γκολ. Ηταν καλό το πλάνο μας μέχρι ενός σημείου αλλά αποδείχτηκε πως ο παοκ έχει καλούς παίκτες και είναι μια έμπειρη ομάδα και κατάφερε να κερδίσει στο τέλος.
Μέχρι το 2ο γκολ, ο Διούδης ήταν ίσως ο καλύτερός μας παίκτης. Οταν ο παοκ προηγήθηκε, έκανε λάθος αλλά είναι το μέλλον του ΑΡΗ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς τον υποστηρίζουμε και δείξαμε σήμερα ως ομάδα πως μπορούμε στο μέλλον να δείξουμε κάποια καλά πράγματα».

1 Comments:

  1. Κακη αντιγραφη του σιφακη ειναι....εχει ευθηνη στα δυο αν οχι κ στα τρια γκολ που τρωμε....(θα μπορουσε να κανει εξοδο στο τριτο...)
    Μηδεν εξοδο...
    Δεν μπλοκαρει ποτε την μπαλα παρα την διωχνει(κ συνηθως οχι κ πολυ μακρια απ το τερμα του...)

    Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΜΥΝΤΗΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger