Οι θεατρίνοι, η παραδοχή υποβιβασμού και ο Ελληνικός Χρυσός...

O κόσμος του ΑΡΗ βίωσε χθές το απόγευμα ακόμα έναν θίασο-παρωδία με πρωταγωνιστές ένα τσούρμο νεαρούς θεατρίνους ποδοσφαιριστές που μέσα σ'ενα γήπεδο που «έβραζε» στη κυριολεξία δε μπόρεσαν να κερδίσουν, εναν διαιτητή καρνάβαλο που έκλεισε τα μάτια του σε μια περίπτωση μαρς πέναλτι και έναν πρόεδρο που μέσα στη ροή του αγώνα «μπούκαρε» μέσα στο χορτάρι προσπαθώντας να σώσει τα κακώς κείμενα...
Ανάλυση του αγώνα δε πρόκειται να γίνει, όταν δε μπορείς να κερδίσεις με 17-18 χιλιάδες κόσμο στο πλευρό σου και με αντίπαλο τη Βέροια, είσαι παντελώς ανίκανος, ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ!
Μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η καρναβαλίστικη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά το τέλος της παρωδίας και να προκαθορίσει τον υποκείμενο υποβιβασμό με αστεία υστερογράμματα και υποννοούμενα που μόνο το όνομα αυτής της ένδοξης ομάδας μικραίνουν! Παραδοχή υποβιβασμού ονομάζεται αυτό...!!!

Άσε μας ρε Αλέφαντε και 'συ που πάνω στο πτώμα του ΑΡΗ αναζητάς λίγη δημοσιότητα...

Όσον αφορά την φημολογούμενη εμπλοκή του ΑΡΗ με τον Ελληνικό Χρυσό δε μας νοιάζει καθόλου αν ήδη ακούγονται
«φωνές»...
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει προ πολλού, είναι επιχείρηση και μπίζνα!
Το να εμπλακεί ο ΑΡΗΣ σε μια τέτοια υπόθεση που μπορεί να φέρει και τη σωτηρία του με την επένδυση χρημάτων στην ομάδα, δε χάνεται ταυτόχρονα και η περηφάνια αυτού του Συλλόγου ή του οπαδού του ΑΡΗ!
Μας φάγανε οι περηφάνιες και το φιλότιμο της
«καθαρής» συνείδησης...

Ο ΑΡΗΣ για να σηκώσει κεφάλι και να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής χρειάζεται λεφτά (και μάλιστα πολλά) και όχι αστείες ανακοινώσεις, δηλώσεις -εκατέρωθεν- ποδοσφαιριστών, προπονητή και προέδρου που
«πελαγοδρομούν» στο δικό τους φανταστικό κόσμο...

Ένα τεράστιο μπράβο στο Λαό του ΑΡΗ που παρά τις πίκρες και τις αηδίες που ζεί κάθε Κυριακή γέμισε το Χαριλάου κάνοντας το χρέος του!

Άλλοι δε το κάνουν...

1 Comments:

  1. Άκουσε να δεις, μεγάλε, ο Άρης 100 χρόνια έτσι ήταν. Μεγάλο τον θέλουμε όλοι μας. Ελπίζω να έχεις τραβηχτεί πρώτα, όχι μόνο με το ποδόσφαιρο, αλλά και με τον ΑΣ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και να έχεις βάλει πολλά λεφτά σε κάθε τμήμα του σωματείου. Τότε και μόνο τότε δέχομαι πάνω στην αγανάκτηση σου να γράφεις αυτά περί ελληνικού χρυσού. Αλλά, όχι, δεν θα δεχτώ να συνεργαστούμε ως Άρης με εταιρείες που σκοτώνουν κόσμο και υποβαθμίζουν την υγεία των μελλοντικών γενιών. Στην οικογένεια σου την ευρύτερη θα έχεις σίγουρα και κάποιο παιδί. Δεν θα ήθελες να το δεις άρρωστο από την αισχροκέρδεια κάποιας εταιρείας. Μην τα σκέφτεσαι καν λοιπόν αυτά που γράφεις, γιατί είναι πολύ λάθος. Αν σβήσει ο Άρης από εμάς θα σβήσει. Γιατί πολλά λέμε και πιο πολλά γράφουμε και δεν τα δώσαμε όλα. Για κάποιους, ο Άρης είναι η ζωή τους. Αυτοί σε όποιο άθλημα και αν παίξουν, μπορεί να πέσουμε, αλλά αυτά που γράφεις, δεν θα τα σκεφτόσουν καν. Γιατί θα δίναν τα πάντα ώστε η ομάδα να σωθεί. Όλη μέρα θα γυμνάζονταν, θα κάναν τα πάντα και ας μην είχαν ικανότητες. Όταν φτάσουμε εκεί, ακόμα και αν παίζουμε στο τοπικό, τότε, ξαναγράψε για ελληνικό χρυσό. Ξεχνάς φίλε ανθρώπους που έναν έναν τους πήρε και τους παίρνει ο χάρος που δώσαν στον Άρη την ψυχή τους. Αν θέλεις να προτείνεις συμφωνίες με το διάβολο, δώσε πρώτα το σπίτι σου, το αυτοκίνητο σου, τα πάντα, και μετά μίλα για το να πουλήσει ο Άρης την ψυχή του. Το μόνο που έμεινε στον Άρη, το μόνο για το οποίο πάλεψε ο αρειανός πραγματικά, είναι αυτή η ψυχή. Αυτήν την κατάθεση ψυχής κάνει ο κόσμος. Αυτός ο κόσμος που το 'χει μαράζι όχι μόνο αυτό το τμήμα, αλλά και το χάντμπολ που έφυγε, τα γυναικεία και αντρικά του ΑΣ, τα παιδικά, αυτός που έχει τραβηχτεί πιο πολύ από οτιδήποτε. Αυτός που όπου και να πάει κάθεται και σκέφτεται αυτήν την ομάδα. Αυτός που κλαίει για το χάλι της. Αυτός που πληρώνει για να μην την βλέπει. Αυτός που πληρώνει για να μην βγαίνουν κάποιοι να λένε ότι τους ζήτησαν τις φανέλες πίσω. Πούλα λοιπόν τα πάντα για να σωθεί ο Άρης και μετά ξαναμιλάμε για την ψυχή του Άρη. Γιατί αυτή η ψυχή είναι ο ΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger