Καβαλ-ΑΡΗΣ (1-2)

Ο ΑΡΗΣ πέρασε από τον βούρκο της Καβάλας, αφού κέρδισε την τοπική ομάδα με σκορ 2-1, με δύο εξαιρετικές κεφαλιές των Πόι-Καπνίδη.

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα για τους γηπεδούχους, αφού ο Μελισσάς έχασε την μονομαχία στον αέρα από τον Μπρατσιάνι, στο 3′ για το 1-0. Ο ΑΡΗΣ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη συνέχεια.

Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν παθητικό ρόλο μετά το τέρμα που πέτυχαν, με συνέπεια να κλείσουν πολλούς διαδρόμους.

Παρά το γεγονός πως ο αγωνιστικός χώρος είναι βαρύς μετά από τη βροχή, υπήρξαν κάποιες προυποθέσεις για κάποιο τέρμα από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 12′ ο Ο Παυλίδης έδωσε στον Τάτο, ο οποίος πλάσαρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε σε κόρνερ. Στο 16′ μετά από κόρνερ του Τάτου, εξαιρετική κεφαλιά του Μελισσά, εξαιρετική και η επέμβαση σε κόρνερ του Αθανασίου.

Στο 23′ ήρθε μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΡΗ, όταν ο Ν΄Λουντούλου από τα αριστερά, σε κενή εστία ο Καπνίδης δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα για την ισοφάριση. Στο 33′ η μπάλα πέρασε άουτ μετά από σουτ του Μελισσά, ενώ στο 36′ ο Καπνίδης έκλεψε στη μεγάλη περιοχή, σέντραρε συρτά από τα δεξιά, δεν έφτασε ποτέ η μπάλα στον Ν΄Λουτνούλου, πέρασε σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στον ΑΡΗ, πρώτα στο 62′ ,όταν ο Ν” Λουντούλου σέντραρε προς τον Καπνίδη ο οποίος με παλικαρίσια κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1!!! Ενώ στο 83′ ο Τάτος πήρε τη μπάλα μπήκε στην περιοχή έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά στον Πόι, ο οποίος με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 2-1 για τους κιτρινόμαυρους!!!

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην πρόκληση του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος είχε ήδη επιβαρυνθεί από τη βροχή, που είχε δημιουργήσει λιμνούλες στο χόρτο πριν την έναρξη του αγώνα. Ήταν ένα παιχνίδι δυναμικό, με πολλές προσωπικές μονομαχίες, αλλά λόγω των συνθηκών δεν ήταν κατάλληλο για παιχνίδι με τη μπάλα κάτω.

Το 2 στα 2 έγινε λοιπόν για τον ΑΡΗ και η πορεία προς τον στόχο για την άνοδο συνεχίζεται.

Προ του διαιτητή Παπαργυρίου οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΒΑΛΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Aθανασίου, Σταματόπουλος, Λιόλιος, Μαργαρίτης (85΄Παπαδόπουλος), Δέντσας (87΄Μπαντάνης), Παληγιώργος, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Κανούλας (65΄Δουμάνης), Καζάκης
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβo, Παυλίδης (65΄Ντούνης), Ν΄Λουντούλου (68΄Πόι), Καπνίδης (87΄Καλογέρης), Τάτος, Καζναφέρης
aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger