Αφού σ'αρέσει τόσοοο…(84-72)

Πιο δύσκολα απ” όσο περιμέναμε, ο ΑΡΗΣ επικράτησε του ΠΑΟΚ με 84-72, στο κατάμεστο «Nick Galis Hall»!!!

Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε νωθρά, και έμεινε χωρίς σκορ στα πρώτα τρία λεπτά του αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ, προηγήθηκε με 7-0! Σε λιγότερο από τρία λεπτά ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει σερί 12-2 και παίρνει προβάδισμα τριών (12-9). Ενώ σε αυτό το διάστημα, μέχρι και τη στιγμή που ο ΑΡΗΣ απέκτησε προβάδισμα με 17-16, ο αντίπαλος αντιμετώπισε πρόβλημα στα ριμπάουντ. To 1ο δεκάλεπτο πήγε στον ΑΡΗ, με σκορ 22-20.
Στο δεύτερο μέρος του αγώνα, ο ΑΡΗΣ αντιμετώπισε με λίγο πιο ψηλό σχήμα τους φιλοξενούμενους. Συνεχίστηκε το πρόβλημα για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι έμπαιναν δύσκολα στη ρακέτα, ενώ πίεσαν με το περιφερειακό σουτ. 

Με τα επιθετικά ριμπάουντ να ανήκουν στον γηπεδούχο με 10. Ο Οκάρο Γουάιτ με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη, σε αυτό το σημείο ενώ ο Βασιλειάδης είχε 12 από τον ΠΑΟΚ. Η μεγάλη διαφορά εντοπίστηκε στα ριμπάουντ, αφού ο Άρης είχε 23 και ο ΠΑΟΚ 13. Όλα αυτά λόγω των 12 επιθετικών που έχουν οι γηπεδούχοι. Τα λάθη ήταν μοιρασμένα, 8 τον αριθμό.

Το τρίτο δεκάλεπτο ανήκει στον Βασίλη Σίμτσακ, ο οποίος παίρνοντας κρίσιμα ριμπάουντ, βάζοντας κρίσιμα καλάθια, αλλά όντας και εκπληκτικός στην άμυνα, τράβηξε όλη την ομάδα του, για να πάρει ο ΑΡΗΣ τη μέγιστη διαφορά στο παιχνίδι με 10 πόντους. Ένα λάθος σφύριγμα πάνω στο Μούρτο, ο οποίος δέχθηκε το επιθετικό φάουλ, οι διαιτητές έδωσαν τεχνική ποινή στον πάγκο του ΑΡΗ και αμυντικό φάουλ. Με συνέπεια ο ΠΑΟΚ με ένα σερί 7-0 να περάσει μπροστά με ένα πόντο, 64-63!
Στο 35′ ο ΑΡΗΣ με δύο τρίποντα των Γουάιτ-Ξανθόπουλου πήρε εκ νέου μία διαφορά 7 πόντων. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως οι διαιτητές δεν στάθηκαν σε καμία περίπτωση στο ύψος των περιστάσεων, με λάθος αποφάσεις κατά του ΑΡΗ. Στα τελευταία λεπτά ο ΑΡΗΣ, άνοιξε τη διαφορά στους 8, με τον κόσμο που βρισκόταν στις κερκίδες του “Nick Galis Hall”, να μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα όλα έγιναν απλούστερα για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι (84-72), παίρνοντας παράλληλα σημαντική διαφορά των 12 πόντων.

Μη σταματάς τις ήττες δικέφαλε αητέ,αφού σ” αρέσει τόσοοο….

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 41-39, 63-5, 84-72
aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger