Πρίφτης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες»

Ο τεχνικός του ΑΡΗ Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αφιερώνω τη νίκη στους συνεργάτες προπονητές, για τη δουλειά που έκαναν στη διάρκεια της απουσίας μου. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Δε μπορώ να πω πως παίξαμε ποιοτικά. Στέκομαι στο στατιστικό στοιχείο ασίστ-λαθών και δείχνουν για ποιο λόγο κερδίσαμε. Είχαμε κακό δίποντο, μετά παίξαμε αμυντικά κάτω από τους 15 πόντους.

Ψυχολογικά δημιουργεί μειονέκτημα μετά τη διακοπή. Στηριχτήκαμε στην άμυνα και είμασταν κοντά στο σκορ. Συνεχίζουμε στο θεσμό και συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα.

Ο Σίμτσκακ είναι έμπειρος, δεν έχει τα προσόντα του Χάγκινς. Κάποιος θα διακρίνεται, σημαντικό είναι ότι διατηρούμε τη συνοχή μας. Μέσα από την αμυντική διάθεση και προσπάθεια.

Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να είμαι υποστηρικτικός προς τους παίκτες, να έχω εμπιστοσύνη. Υπάρχουν σε κάθε ομάδα έμπειροι παίκτες. Ο Οκάρο Γουάιτ θα διδαχθεί και σταδιακά θα δικαιώνεται, όπως και ο Νέιμικ που προσαρμόστηκε με τον ίδιο τρόπο πέρσι. Πρέπει να εγκλιματιστούν στο παιχνίδι της Λίγκας.

Έκανα λάθος που τον έβαλα με 3 φάουλ. Νόμιζα ότι ήταν 2!!!

Το γήπεδο ήταν γεμάτο, είχε καλή συμεπριφορά ο κόσμος, είναι εύλογο να είναι ικανοποιημένοι όπως όλοι μας. Ο δ΄ρομος είναι μακρύς. Θα έχουμε βράδια με ανάμεικτα συναισθήματα. Να κινούμαστε σε μέση συναισθηματική οδό. Εμπιστοσύνη και αγάπη σε ότι κάνουμε».

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger