Άνετος και ωραίος! (2-0)

Ο ΑΡΗΣ πήρε ακόμα τρεις βαθμούς, απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά, της οποίας και επικράτησε εύκολα με σκορ 2-0, στο γήπεδο Χαριλάου!!!
Η ομάδα του ΑΡΗ, ξεκίνησε όπως σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής, πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα για να πετύχει κάποιο γρήγορο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντιστάθηκαν σθεναρά, μέχρι τη στιγμή που ο Καπετανόπουλος έκανε χέρι, μέσα στα όρια της μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, να δείχνει πέναλτι.
Ο Καπνίδης, ανέλαβε την εκτέλεση του, για να ανοίξει το σκορ στο33′, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ντούνης, με πεισμώδη ενέργεια έκλεψε τη μπάλα, έκανε το σουτ, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, στο 37’!!! Οι δύο ομάδες πήγαν στ” αποδυτήρια με αυτό το 2-0!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι έκαναν συντήρηση δυνάμεων, άλλαξαν αρκετά τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, ενώ σε μερικές περιπτώσεις που βρέθηκαν στην απέναντι περιοχή, προσπάθησαν να πετύχουν ένα ακόμα τέρμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 71′ αντικαταστάθηκε ο Ντούνης, λόγω ενός τραβήγματος στο αριστερό του πόδι, με την κατάσταση του να εκτιμάται πιθανότατα αύριο.
Χαρακτηριστική και η σημερινή παρουσία του Λαού του ΑΡΗ, στο γήπεδο Χαριλάου, όπου βρέθηκαν περίπου 5.000 φίλοι του, οι οποίοι άρχισαν να αποχωρούν 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, για να προσέλθουν μαζικά στο Παλαί, όπου ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στις 21.00μ.μ.!!!

Διαιτητής: Γκουγκούλης Γ. (Σερρών)

Βοηθοί: Kρυωνάς Χ. (Σερρών) – Καμπούρης Β. (Σερρών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Καζναφέρης, Παυλίδης (80΄Ντόγος), Ρόβας, Ντούνης  (71΄Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι, Καπνίδης (59΄Κυβελίδης)

ΑΠΕ Λαγκαδά (Γ. Παγώνης): Καλογεράκης, Βασαϊτης, Καπετανόπουλος (59΄Πολίτης), Λαβίδας, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (67΄Σαράφογλου), Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης (75΄Παπαναστασίου)
aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger