Με συνοπτικές διαδικασίες... (3-0)

Ο ΑΡΗΣ επικράτησε εύκολα του Ηρακλή Αμπελοκήπων, με σκορ 3-0 στο γήπεδο Χαριλάου, πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Ένα πρώτο μισό του αγώνα, που συμμαδεύτηκε από τα τρία τέρματα που πέτυχε η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, σ” ένα διάστημα μισής ώρας, από το 6′ ως το 37′.

Μετά από μία υπέροχη συνεργασία του Καζναφέρη με τον Γεωργιάδη από δεξιά, η μπάλα βγήκε από τον Πόι στο ύψος της μικρής περιοχής, βγάζοντας μόνο απέναντι στα δίχτυα τον Καπνίδη, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του γκολ, στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ στο 6′.

Ύστερα από κεφαλιά πάσα, η οποία έσκασε στο έδαφος, έφτασε στον Παυλίδη που διπλασίασε τα τέρματα του ΑΡΗ,στο 15′.

Στο 37′ μετά από σέντρα του Μελισσά, ο Μπάρμπας έκανε την προβολή, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα!

Με μία αναγκαστική αλλαγή αγωνίστηκε ο ΑΡΗΣ από το 17′ όταν αποχώρησε ο Τάτος(προφανώς για να προφυλαχτεί-οι πληροφορίες μιλούν για ένα μικρό τράβηγμα. Η κατάσταση του θα εκτιμηθεί καλύτερα αύριο), για να πάρει τη θέση του ο Ρόβας.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε ομαλά, με τους κιτρινόμαυρους να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, για ν” αντιμετωπίσουν καλύτερα το πρόγραμμα, αφού είναι αναγκασμένοι να δώσουν και τρίτο παιχνίδι σε διάστημα 8 ημερών.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν, αυτή τη χαλαρότητα που παρουσιάστηκε και την πτώση του ρυθμού, από πλευράς ΑΡΗ και ανέβηκαν μέτρα στο χόρτο.

Στο 53′ ήρθε η τριπλή ευκαιρία για τον Ηρακλή. Σουτ του Σαμπιασβίλι απέκρουσε εξαιρετικά με τα πόδια ο Τζινάρ, στη συνέχεια το σουτ του Χιονίδη πέρασε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Παναγιωτίδης σούταρε με τον Τζινάρ να πέφτει και να βλέπει την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Αυτή ήταν η γενικότερη εικόνα του αγώνα, με τον ΑΡΗ να ταξιδεύει στο Κιλκίς όπου θ” αντιμετωπίσει τον Εθνικό ν. Αγιονερίου, ο οποίος έχει 9 βαθμούς ως τώρα στο πρωτάθλημα, όσους και ο θεός του πολέμου με τη σημερινή του νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, ως δείγμα καλού κλίματος και επιβράβευσης του ενός προς τον άλλο, για το θετικό αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ(Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης(Καλογέρης 61′), Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Παυλίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Πόι, Τάτος (16΄Ρόβας), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης)

Στον πάγκο: Σιδεράκης, Καλογέρης, Ντόγος, Ν΄Λουντούλου, Μαζουλουξής, Κυβελίδης, Ρόβας

Ηρακλής Αμπελοκήπων(Υφαντίδης): Παπαθανασίου, Βόσδου, Σκέμπης, Μπάρμπας (42΄Καραγιώργος), Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Παπαϊωάννου (16΄Ζυγκερίδης), Νικολίτσας, Χιονίδης(Σάρρος 71′), Σαμπιασβίλι, Λιόνης

Στον πάγκο: Ιωαννίδης, Σάρρος, Μετάϊ, Τσιαμπέρας, Καραγιώργος, Φωτιάδης, Ζυγκερίδης

Διαιτητής: Βάιος Τσιτσανούδης (Λάρισας)
Boηθοί: Αχιλλέας Νίκζας (Λάρισας) – Βασίλης Μάνος (Λάρισας)
Παρατηρητής διαιτησίας: Αλέξανδρος Καδέμογλου (Σερρών).

                                                                                                                      Αριστοτέλης Δεληγιάννης

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger