Πρίφτης : «Σεβαστήκαμε τον Αρκαδικό»

Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος μετά τη νίκη του ΑΡΗ επί του Αρκαδικού στην Τρίπολη (90-50).

«Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για την άνοδό του στην Α1. Είχα έρθει και πριν δύο χρόνια σε αυτό το γήπεδο και είναι πραγματικά μεταμορφωμένο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δημιούργησε μια καλή ατμόσφαιρα. Ήταν μια πολύ όμορφη εικόνα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους δικούς μας φιλάθλους που για μία ακόμη φορά βρέθηκαν στο πλευρό μας και μας έδωσαν ώθηση με την φωνή τους», είπε ο κόουτς του ΑΡΗ και συνέχισε:

«Εμείς σήμερα ήμασταν σοβαροί. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Αρκαδικό και για αυτό εμφανιστήκαμε έτσι. Ο Αρκαδικός στο παιχνίδι με την Κηφισιά παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και σίγουρα η πραγματική του εικόνα δεν είναι η σημερινή. Πιστεύω πως χρειάζεται υπομονή και θα έχει πολύ καλή συνέχεια. Εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία. Για εμάς τελείωσε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και από αύριο ξεκινά μια επίσης δύσκολη εβδομάδα με τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Buducnost και ΠΑΟΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να έχουμε υπομονή ώστε να έχουμε θετικές βραδιές όπως η αποψινή. Το συμπέρασμα για εμάς από το παιχνίδι είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο και διαχειριστήκαμε την κούραση».

Ο Δημήτρης Φλιώνης από την πλευρά του δήλωσε: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε πει να μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα και αυτό κάναμε. Ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Χτίσαμε μια διαφορά από την αρχή του παιχνιδιού, την διατηρήσαμε και μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε: «Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Πρίφτη και στην ομάδα του ΑΡΗ. Νομίζω ότι δεν αξίζει πολύ μεγάλης κριτικής το ματς. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο ΑΡΗΣ δε θα άφηνε περιθώριο για οτιδήποτε είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Ο ΑΡΗΣ είναι ομάδα με υπερπλήρες ρόστερ. Το στοίχημα για εμάς ήταν να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης μας όπως στο ματς με την Κηφισιά, αν όχι να βελτιωθούμε. Αυτό έχει να κάνει με την διάθεση και την ενέργεια. Ο ΑΡΗΣ δε μας το επέτρεψε. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα για το πως συμπεριφέρονται οι μεγάλες ομάδες».

Ο Ματ Νουουτίνεν τόνισε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ. Ήταν σκληρό το ματς.  Είναι μεγάλη ομάδα ο ΑΡΗΣ, έπαιξαν πολύ σκληρά και μας νίκησαν. Ο ΑΡΗΣ ήταν πιο οργανωμένος, είχε πιο γρήγορη πάσα. Τους βγήκε καλύτερα το ματς και κέρδισαν. Οι παίκτες του ΑΡΗ ξεκίνησαν ακολουθώντας πιστά το πλάνο τους, εμείς δεν το κάναμε. Ολοι οι παίκτες θα σκεφθούμε το ματς και βλέποντας το βίντεο, θα βελτιωθούμε περισσότερο».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger