Ήττα στις λεπτομέρειες (70-76)

Ο ΑΡΗΣ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναικό, αφού ηττήθηκε στο «Nick Galis Hall» με σκορ 70-76, σ” ένα κατάμεστο κλειστό του Αλεξανδρείου, με τον Νίκο Γκάλη να κάνει το πρώτο τζάμπωλ.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κινήθηκε ξεκάθαρα με αμυντικό προσανατολισμό, όμως αυτό που της στοίχισε ήταν η αδυναμία κάτω από τα καλάθια και τα ριμπάουντ, όπως και το καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Σάσα Τζόρτζεβιτς, διάβασε σωστά τις δικές του αδυναμίες στον αμυντικό προσανατολισμό στην περιφέρεια, πίεσε στα σουτ εκτός παιδιάς τον ΑΡΗ και τον υποχρέωσε πολλές φορές σε λάθος επιλογές στην επίθεση.

Το μοναδικό καλό δεκάλεπτο από πλευράς γηπεδούχων στην άμυνα, που ήταν το τρίτο δεν μετουσιώθηκε σε επιθετικό ντεμαράζ, με συνέπεια να παραδωθεί στη συνέχεια στους ψηλούς των πρασίνων, ειδικότερα κάτω από το καλάθι.

Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της Λίγκας, όπου ο ΑΡΗΣ πάλεψε χωρίς τον σέντερ Τζαμέλ Χάγκινς, που θα μπορούσε να προσφέρει ίσως κάτι περισσότερο από τους Κόεν-Τσούπκοβιτς. Η ουσία είναι πως σήμερα υπήρχαν και κέρδη, που αφορούν όλα τα επιμέρους σημεία, αφού μιλάμε για μία καινούρια ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 24-18, 39-35, 51-54, 70-76.

ΑΡΗΣ: Πελεκάνος 11(1),Γουάιτ 11(2),Γουότερς 14(2),Κοέν 10(1),ΜακΝιλ 11(1),Ξανθόπουλος 2,Τσούπκοβιτς 3(1),Δίπλαρος,Ζάρας 3, Μούρτος 3,Σίμτσακ
aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger