Πρίφτης: «Βγάλαμε σοβαρότητα»

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, μετά την επιβλητική νίκη επί της Buducnost.…

Δημήτρης Πρίφτης: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σοβαρότητα, αλλά και για την ενέργεια που έβγαλαν στο παρκέ. Αναμφίβολα η Buducnost είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τα αποτελέσματά της στα αποτελέσματα με Τσεντεβίτα και Μπάνβιτ δείχνουν την ποιότητά της. Είναι μια ομάδα που υπερτερεί σε σχέση με εμάς στην εμπειρία και στο διάβασμα, για αυτό και θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τα κομμάτια που εμείς είμαστε πιο δυνατοί. Να παίξουμε δηλαδή με ενέργεια, πιεστικά, να χρησιμοποιήσουμε όλο το γήπεδο στην άμυνά μας. Τα κάναμε όλα αυτά θεωρώ σε ικανοποιητικό βαθμό και αυτός ήταν ο λόγος που νικήσαμε. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε μεγάλη συνέχεια, δεν πρέπει να μένουμε περισσότερο από όσο πρέπει ούτε στις ήττες, αλλά ούτε και στις νίκες. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να ετοιμαστούμε.

Ο Cook είναι ο κινητήριος μοχλός αυτής της ομάδας. Νομίζω πως μπορέσαμε να τον αποσυντονίσουμε στην οργάνωση και έτσι δημιουργήσαμε καλύτερες συνθήκες για το παιχνίδι για να φτάσουμε στη νίκη».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger