Νίκησε και συνεχίζει... (0-1)

Nίκησε και συνεχίζει...

Το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΑΡΗ διατήρησαν την υπεροχή, χωρίς ομως να μπορέσουν να κάνουν κάποια επικίνδυνη διείσδυση στην αντίπαλη περιοχή, πλην της ευκαιρίας του Ραούλ Μπράβο στο πρώτο λεπτό. Οι παίκτες της Κοζάνης προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι καλό, αλλά και αυτοί δεν μπόρεσαν να πατήσουν πόδι στην περιοχή του ΑΡΗ.
Το παιχνίδι κύλησε σε αυτό το μοτίβο για τα υπόλοιπα λεπτά, με τους επιθετικούς τουΑΡΗ να έχουν εγκλωβιστεί στην συμπαγή άμυνα της Κοζάνης, ενώ οι πολλές σέντρες από τους μέσους των κιτρίνων δεν περνούσαν. Μοναδικές ευκαιρίες μια σέντρα του Καζναφέρη από δεξιά και κεφαλιά του Καπνίδη εντελώς άστοχη. Η επόμενη ευκαιρία του ΑΡΗ ήταν στο 28′ όταν αδύναμο σουτ του Τάτου έξω από την περιοχή, έφτασε μετά βίας στον αντίπαλο τερματοφύλακα και στο 32′ ισχυρό σουτ του Πόι, που όμως πέρασε πολύ ψηλά άουτ. Σουτ του Καπνίδη στο 34′ αποκρούστηκε με διπλή προσπάθεια από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Όσο περνούσε η ώρα ο ΑΡΗΣ πίεζε περισσότερο, χωρίς όμως να μπορεί να πατήσει μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Η Κοζάνη περιορίστηκε πλέον σε αντεπιθέσεις. Σε μια απο αυτές ο Τάχιας κέρδισε κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία της Κοζάνης στο πρώτο μέρος. Στο 43′ ο ΑΡΗΣ είχε την τελευταία του ευκαιρία για το πρώτο μέρος, όταν χαμηλό σουτ του Πόι αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Νομικό, ενώ ατομική προσπάθεια του Τάτου στο τελευταίο λεπτό κόπηκε από την άμυνα των γηπεδούχων πριν δημιουργηθεί κίνδυνος.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αντίθετα υπήρξε μέτριο, με τον ΑΡΗ να ανεβαίνει στο τελευταίο τέταρτο, αλλά να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του δεκαοκτάχρονου τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε στο ίδιο μοτίβο, πιέζοντας και προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βάλει γκολ. Στο 53′ φάουλ-σέντρα του Τάτου διώχνει τελευταία στιγμή αμυντικός της Κοζάνης. Με την εκτέλεση του κόρνερ ο Καπνίδης πιάνει στριφογυριστή κεφαλιά, αδύνατο να πιαστεί απο τον Νομικό. Ωστόσο η τύχη παίζει περίεργο παιχνίδι στον Καπνίδη και η μπάλα αφού χτυπάει στην συμβολή των δοκαριών στο Γ της εστίας της Κοζάνης, γυρνάει επάνω στον Νομικό και η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για τον ΑΡΗ έως τώρα χάνεται!
Καπνίδης και Πόι περνάνε έξω στο 60′, δίνοντας τη θέση τους στους Κυβελίδη και ΝΛουντούλου, σε μια προσπάθεια του Αναστόπουλου να δώσει λύσεις στην επίθεση.

Ο Γάλλος ήταν και αυτός που έδωσε τελικά τη λύση που ήθελε ο ΑΡΗΣ, όταν στο 73′, μετά από σέντρα του Τάτου,έπιασε καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, λυτρώνοντας τους οπαδούς του Άρη και γράφοντας το 0-1! Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του Γάλλου, καθώς είχε σκοράρει και την περασμένη Τετάρτη κατά της Καλαμαριάς.

Ο ΑΡΗΣ που στο δεύτερο μέρος δεν έκανε ευκαιρίες, είχε την τύχη να σκοράρει σε μια από τις λίγες φορές που επισκέφτηκε την αντίπαλη περιοχή. Ο Κωνσταντινιδης πέρασε στο 84′ στη θέση του Ντούνη. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα πέρασαν με την Κοζάνη να θέλει να περάσει μπροστά, αλλά να μηνμπορεί ουσιαστικά να αντιδράσει.

Ο ΑΡΗΣ έφυγε λοιπόν με την έβδομη νίκη του σε οκτώ αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα. Παρότι δεν ήταν καλός σήμερα, κατόρθωσε να επιβληθεί μιας ομάδας που σίγουρα δεν άξιζε κάτι καλύτερο από την ήττα.

Mvp  του ΑΡΗ ήταν αναμφισβήτητα ο Ν Λουντούλου που με την είσοδο του έδωσε πνοή και φυσικά σκόραρε, δίνοντας τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

ΚΟΖΑΝΗ: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσισκόπουλος, Χαματάϊ, Ταχιάς, Πασχάλης (76΄Αλμπάνης),Πετράκος (65΄Βαρότσης), Δούμας (59΄Παπαδόπουλος) 

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Μπράβο, Πόι (61΄Ν΄Λουντούλου), Καζναφέρης, Καπνίδης (61΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (84΄Κωνσταντινίδης) 
yellow poster

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger