Νίκη και ουσία (3-1)

Με νίκη συνέχισε ο ΑΡΗΣ τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Γ” εθνικής, αφού επικράτησε στο γήπεδο Χαριλάου, του Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 3-1. 

Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις υπέρ των κιτρινόμαυρων, αν οι επιθετικοί είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν αρκετά δυνατά το παιχνίδι, αφού μόλις στο 7′ ο Τάτος βρήκε τον Πόι, αυτός πέρασε την κάθετη πάσα στον Καπνίδη, ο οποίος μόνος απέναντι στον Κωνσταντίνου, πλάσαρε ελάχιστα άουτ από το δεξί του δοκάρι. Οι παίκτες του ΑΡΗ βρισκόταν συνεχώς κάτω από το χώρο του κέντρου, προσπαθώντας να βρει τους κατάλληλους διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Στο 21′ ήρθε η δεύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το ένα-δύο που έγινε μεταξύ των Τάτου-Ντούνη, έγινε το πλασέ από τον αρχηγό των κιτρινόμαυρων, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έφυγε πολύ άουτ από την εστία του Απόλλωνα. Το σκορ άνοιξε στο 22′ όταν ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ για να προσπαθήσει να μπει στη φάση ο Καλογέρης ο οποίος δε βρήκε τη μπάλα, για να καταλήξει στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 45′ υπήρξε οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Ζαννέτο να κάνει τη κεφαλιά με το Πολιανίδη να παίρνει το “ριμπάουντ” για να στείλει τη μπάλα άουτ. Το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στ” αποδυτήρια.

Αμέσως μόλις άρχισε το δεύτερο μισό του αγώνα, στο 47′ σημειώθηκε νέα ευκαιρία για το ΑΡΗ για να πετύχει άλλο ένα τέρμα. Παράλληλη σέντρα του Καπνίδη από τα αριστερά, ο Ντούνης πλάσαρε, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 55′ ο γηπεδούχος διπλασίασε τα τέρματα του με τον Καπνίδη να δίνει στον Ντούνη, ο οποίος από κοντινή σχετικά απόσταση σούταρε για να κάνει το 2-0! Στο 72′ ο Απόλλωνας μείωσε σε 2-1 όταν ολιγώρησε η άμυνα του ΑΡΗ με τον Μωυσίδης να κάνει το πλάσε από το σημείο του πέναλτι μετά από σέντρα του Αθανασιάδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνου αποκρούει πολύ καλό πλασέ του Κυβελίδη, ο Μελισσάς πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ του Πόι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Ν” Λουντούλου βλέποντας ότι με τις κινήσεις του δεν παίρνει κάθετα τη μπάλα από τους μέσους, πήρε τη μπάλα λίγο πάνω από το κέντρο, προωθήθηκε και με ένα εξαιρετικό σουτ σημείωσε το 3-1 στο 85’!Στο 90′ σημειώνεται η τελυταία ευκαιρία του ΑΡΗ, όταν Ο Κυβελίδης, έσκαψε ωραία για τον Ν΄Λουντούλου που νικήθηκε και πάλι από τον Κωνσταντίνου με εντυπωσιακό τρόπο!!!

Με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό αγώνα. Πρεμιέρα με την κίτρινη φανέλα έκαναν οι Σιδεράκης και Ιντζίδης!!!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Πόι (87′ Ντόγος), Καζναφέρης, Καπνίδης (65΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (70΄Ν΄Λουντούλου)

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Μπουλγουρίδης, Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Γιαξής (58΄Βιλανάκης), Αθανασιάδης, Κουκουλέκης, Ζανέττου (77΄Μπονέρης), Προβατίδης, Πολιανίδης (56΄Μουτζούρης)

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger