Πρώτη απώλεια βαθμών... (1-1)

Ο ΑΡΗΣ μετά από μέτρια εμφάνιση, παραχώρησε ισοπαλία 1-1, απέναντι στον μαχητικό Νέστο Χρυσούπολης. Εξαιρετικός ο Ραούλ Μπράβο, σκληρό το μαρκάρισμα στο τέλος πάνω στον Τάτο!!!

Το πρώτο ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων, δεν έχει να επιδείξει ιδιαίτερη επιθετική δραστηριότητα. Οι δύο ομάδες περιορίζονται σε πίεση στο κέντρο του γηπέδου.
Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα ίσως να έπαιξε η ολιγόλεπτη διακοπή, λόγω των δακρυγόνων που έριξε η αστυνομία, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή του αγώνα να στείλει τις δύο ομάδες στ” αποδυτήρια.
Η μοναδική ευκαιρία ήταν για τον ΑΡΗ, όταν ο Κυβελίδης αστόχησε από απόσταση αναπνοής, στο 12′ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει τη μπάλα!!!

Μοναδική αλλαγή ως τώρα, αυτή του Παυλίδη αντί του Γεωργιάδη που τραυματίστηκε μετά από σκληρό μαρκάρισμα, στο 28′.

Το δεύτερο μισό ήταν αυτό που είχε την περισσότερη δράση, αφού μπήκαν τα δύο γκολ που έκριναν το ματς. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι μετά από σουτ του Σγκούρι στο 62′ από το ύψος του πέναλτι, της περιοχής του Τζινάρ.
Εκείνη τη στιγμή ήρθε η ώρα να μπει στο παιχνίδι ο φετινός μόνιμος σκόρερ, στα μέχρι τώρα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων, Αντώνης Καπνίδης. Ο νεαρός σέντερ φορ, με ένα εξαιρετικό γυριστό ψιλοκρεμαστό τακουνάκι, κρέμασε τον Καραβελίδη για να ισοφαρίσει σε 1-1, στο 75′.
Στη συνέχεια διακρίναμε μία επιθετική πρωτοβουλία από πλευράς φιλοξενούμενων, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο, παρά μόνο ένα σουτ του Καπνίδη στο 86′ το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καραβελίδης, που ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΑΡΗΣ σήμερα αγωνίστηκε με τον Τάτο σε όλο το ενενηντάλεπτο, όμως η προσφορά του μπορεί να χαρακτηριστεί μέτρια. Αντίθετα αυτός που διακρίθηκε από την ομάδα του κ.Αναστόπουλου, ήταν ξεκάθαρα ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος βοήθησε σε όλους τους τομείς με την εμπειρία του.

Οι συνθέσεις:

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγουράς (80΄Γαμπρέλης), Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκριτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης (70΄Δεσύλας), Κούτεφ (53΄Μαχαιρούδης), Σγκούρι

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Γεωργιάδης (λ.τρ. 28΄Παυλίδης), Σαμαράς, Ρόβας (68΄Καπνίδης), Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης (58΄Ν’Λουντούλου), Τάτος, Καζναφέρης.

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger