Πρίφτης : «Aγχωτική νίκη για μας»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΡΗ Δημήτρη Πρίφτη, μετά τη νίκη επί των Τρικάλων.
 

«Ήταν μια ακόμα αγχωτική νίκη για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Συνεχίζουμε ένα σερί νικών, μας κάνει αισιόδοξους αυτό, αλλά θέλουμε μεγάλη βελτίωση σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού. Τα Τρίκαλα είναι ανταγωνιστική ομάδα, έπαιξε έξυπνα στην τακτική, μας δημιούργησε δεύτερες σκέψεις και γι’ αυτό ήμασταν αναποτελεσματικοί, ενώ δεν ήμασταν συνεπείς και στην άμυνα ένας εναντίον ενός».

«Το συμπέρασμά μου είναι ότι ότι όλα αυτά είναι δώρα για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε και να μην ακροβατούμε. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, δεν είμαστε στο επίπεδο ώστε αυτά τα παιχνίδια να τα καθαρίζουμε εύκολα σε σταθερή βάση. Μπορεί να συμβεί αλλά όχι σε σταθερή βάση.

Θα σταματήσω να επικαλούμαι την κούραση. Δεν υπάρχει. Η ομάδα είχε προχθές ρεπό, χθες έκανε μια προπόνηση και σήμερα ήρθε να παίξει. Η προπονητική διαδικασία μας λείπει. Με τις προπονήσεις αποκατάστασης και τις μετακινήσεις δεν υπάρχει χρόνος για προπονητική δουλειά, γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα και ομαδικά και ατομικά σε συγκεκριμένους παίκτες. Δεν έχουμε την διαδικασία αυτή, κατά βάση κάνουμε μία προπόνηση τη βδομάδα. Επικαλούμαι την λέξη συγκέντρωση, όχι την κούραση. Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα. Δεν σταματάμε τον αντίπαλο σε προσωπικές φάσεις, αυτό πρέπει να αλλάξουμε. Ήμασταν παραγωγικοί σήμερα στην επίθεση, αλλά έχουμε αρκετό δρόμο ακόμα να διανύσουμε, για να προοδεύσουμε σε συγκεκριμένα κομμάτια. Να διαβάζουμε καλύτερα, να αναγνωρίζουμε καλύτερα μέσα στο παιχνίδι».

«Ήταν καλός, παραγωγικός, εύστοχος στις βολές στο τέλος. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν 5-6 διακριθέντες σε αυτό το επίπεδο. Στα μεγάλα ματς πρέπει να συνυπάρξουν περισσότεροι με καλή απόδοση».

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger