Τέλος καλό όλα καλά! (84-79)

Τέλος καλό, όλα καλά.

Ο ΑΡΗΣ πέρασε από χίλια μύρια κύματα, αλλά κατόρθωσε να πετύχει ακόμη μια νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο των Τρικάλων που πάλεψε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δυσκόλεψε τους γηπεδούχους.

Ωστόσο το τελικό σκορ δείχνει πως η ποιότητα του φετινού ρόστερ του ΑΡΗ, του επιτρέπει να κερδίζει παιχνίδια στα οποία είναι κουρασμένος, ή ακόμη και μέτριος στην απόδοση του. Το σενάριο αυτό των συνεχόμενων παιχνιδιών και μετακινήσεων, θα το δούμε αρκετές φορές φέτος, οπότε θα είναι καλά να προσαρμοστούν όλοι! Ήταν πάντως η έβδομη συνεχόμενη νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη…
 

Στο Παλέ παραβρέθηκαν πάνω από 3.500 κόσμος ενώ οι κίτρινοι ξεκίνησαν με τους Γουότερς, Ζάρρας, Πελεκάνος, Γουάιτ και Χάγκινς. Χρησιμοποιήθηκε και ο Μακ Νιλ, για τον οποίον υπήρχαν ενδοιασμοί λόγω του τραυματισμού του.

Οι κίτρινοι χωρίς να κοπιάσουν βρέθηκαν μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα, με τη διαφορά όμως να μην εκτοξεύεται. Καλύτερος παίκτης του ΑΡΗ στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ουότερς που πέτυχε 10 πόντους. Έτσι προηγήθηκαν με 21-20.

Το δεύτερο δεκάλεπτο δεν κύλησε καλά για τον ΑΡΗ, καθώς αμυντικά υστέρησε και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του. Το 40-41 του ημιχρόνου υπήρξε αποτέλεσμα της κακής αμυντικής λειτουργίας και της αστοχίας στην επίθεση των κιτρίνων.

Ελαφρώς καλύτερος ο Άρης στο τρίτο δεκάλεπτο, κέρδιζε στο τέλος του με 60-56. Οι κίτρινοι βελτιώθηκαν αισθητά επιθετικά με τον Γουάιτ να σπρώχνει την ομάδα με τρίποντα, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες μας να δείχνουν να ξεμουδιάζουν. Σημαντική και η συνεισφορά του Μούρτου με δύο καθοριστικά τρίποντα. Τα Τρίκαλα πάντως πάλεψαν με αξιοθαύμαστη ενεργητικότητα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε ένα ξέσπασμα των επιθετικών του ΑΡΗ, με τη διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 10 πόντους υπέρ τους. Τα Τρίκαλα όπως γράψαμε όμως προηγουμένως, με αξιοθαύμαστο θράσος και τους ξένους τους να βρίσκονται σε μεγάλη μέρα δεν άφησαν τον ΑΡΗ να θεωρήσει ποτέ πως κέρδισε άνετα ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι. Το ματς κύλησε μέχρι το τέλος σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση που ευτυχώς βρήκε τον ΑΡΗ νικητή επί ενός πανάξιου αντιπάλου.

Κορυφαίοι του ΑΡΗ ο Ουότερς και ο Χάγκινς, ενώ και ο Γουάτι έδωσε λύσεις.



Τα δεκάλεπτα: 21-20, 40-41, 60-56, 84-79
ΑΡΗΣ: Πελεκάνος 6 (3ρ., 2ασ.), Γουάιτ 14 (2/2β., 3/4δπ., 2/4τρ., 7ρ., 3σ.), Γουότερς 20 (5/5β., 6/8δπ., 1/1τρ., 4ασ., 2κλ.), Ζάρας 6 (1), Χάγκινς 19 (1/1β., 9/11δπ., 8ρ., 3κοψ.), Ξανθόπουλος, Τσούπκοβιτς 4, Κοέν 2, Μούρτος 7 (5ρ.), Σίμτσακ, Μακ Νιλ 6 (3ρ., 5ασ., 2κλ., 1κοψ.).
ΤΡΙΚΑΛΑ: Ντάουελ 5, Τσιλούλης, Τσιάρας 10 (2), Κόνγκερ 15 (1), Τιγκ 7 (9ρ.), Κάντουγκαν 13 (1), Σόκο 20 (4ρ., 3κλ.), Καραθανάσης 3 (1), Καλλές, Καλογιαννίδης 3, Βαρυτιμιάδης 3.

aris.re

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.

Copyright © / ARIS 1914

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger